Friganor fortsetter å distributere kjølesystemer med merkenavnet Lieber

Vertiv:

0

– Det er Friganor AS som vil være Vertivs offisielle distributør av kjølesystemer med merkenavnet Liebert, sier produktsjef Thomas H. Ulvestad hos Friganor.

Liebert produktsortimentet utvikles mot datasentermarkedet med fokus på energieffektivitet og høy kvalitet.

-Friganor satser stort for å levere gode kjøleløsninger til små og store datasentre i hele Norge, sier Ulvestad.

Vertiv designer, bygger og teknologiske tjenester som muliggjør vitale applikasjoner for datasentre, kommunikasjonsnett, og kommersielle og
industrielle miljøer.

I løpet av en seks måneders periode, jobbet Platinum Equity med merkevarebygging, blant annet intervjuet over 60 nøkkelkunder og bedriftsledere. Dette resulterte i et potensial på 1000 mulig nytt navn.

Vertiv ble til slutt valgt fordi navnet kombinerer ordene vertex som betyr toppunkt og ordet aktiv. Vertiv ble lansert 1. desember i 2016.

Det nye selskapet vil markedsføre fem flaggskip, som ASCO® – Strømoverføringsbrytere og overspenningsutstyr, Chloride – Industriell klasse AC- og DC-strøm, Liebert som dekker termisk kontroll og standard klasse for vekselstrøm, NetSure som standard klasse for likestrøm og Trellis programvare.

Det opplyses at kunder ikke må signere nye avtaler, og at avtaler opprettet med Emerson Network Power før salget til Platinum Equity fortsetter å være gyldig.

Den nye nettsiden er www.Vertivco.com.