Bilde av Summer Intern-studenter 2016.

Nå er det tid for å søke Summer Internship hos Statsbygg

Frist 22. januar:

0

Statsbygg er på utkikk etter studenter fra mange studieretninger, med ett til to år igjen av en mastergrad. Spesielt er vi på jakt etter gode ingeniør-, arkitekt- og økonomistudenter. De ønsker også gode kandidater fra studieretninger som jus, IKT, kommunikasjon, eiendomsfag og HR.

Summer Internship er mer enn en sommerjobb. I tillegg til den praktiske erfaringen du vil få til daglig, legger Statsbygg opp til kompetansebygging gjennom kurs og seminarer, i tillegg til besøk på byggeplasser og eiendommer. En annen viktig del av Internship-programmet er det sosiale aspektet.

Statsbygg ser etter nysgjerrige og lærevillige studenter, som er samarbeidsvillige og har godt humør. Dette bidrar til det gode arbeidsmiljøet. Statsbygg er opptatt av å gi studenter relevant erfaring, og setter pris på å lære av studenter med oppdatert kompetanse.

Hvert år får 10-20 studenter muligheten til å ha Statsbygg som arbeidsplass gjennom sommeren.

Søknadsfrist er 22. januar 2017. Alle som søker må legge inn fullstendig CV, søknadstekst, attester og karakterutskrift.

Les mer om Summer Internship og søk på Summer Internship i Statsbygg.