Hannu Saastamoinen, administrerende direktør i Swegon.

– Safegard har de mest omfattende og avanserte styresystemer for brannvern

Swegon overtar:

0

Safegards system brukes blant annet for å håndtere brann- og røykutvikling i ventilasjonssystem på sykehus, flyplasser og leilighetskompleks.

Selskapet har 24 ansatte, med hovedkontor i Dublin, og som omsatte for om lag 8 millioner Euro i 2016. På det irske markedet driver Safegard direktesalg, mens andre markeder nås gjennom distribusjonspartnere. 

– Safegard er den mest omfattende og avanserte leverandøren av styresystem for brannvern i Europa og de kommer til å tilføre oss et nytt og svært attraktivt produktsortiment, sier Hannu Saastamoinen, administrerende direktør i Swegon.

– I mer enn 20 år har Safegard fokusert på utvikling av brannvernsystem. Med Swegons systemfokus og deres styrke innen kommersiell ventilasjon, tror vi at vi har funnet den beste basen for fortsatt vekst, sier Shaun Magill, administrerende direktør i Safegard.