El-installasjon AS ble etablert i 2001 og har i dag 36 ansatte.

– El-Installasjon er perfekt i GK Elektros etablering i Mjøs-distriktet

Akjsesalg:

0

GK og El-installasjon på Lillehammer kjenner hverandre godt fra tidligere samarbeid i prosjekter, og når selskapet ønsket et eierskifte var det naturlig for de å ta kontakt med GK.

– El-Installasjon vil passe perfekt inn i GK Elektro sin etablering som en ledende elektroaktør i Mjøs-distriktet, sier administrerende direktør i GK Elektro, Even Stenvaag Leira.

Fra før av er GK elektro etablert med avdeling på Hamar, Moss, Oslo, Trondheim, Bergen, Asker, Romerike, Kongsvinger og Tromsø.

El-installasjon AS ble etablert i 2001. Selskapet het tidligere «Elektroentreprenør Bjørner Skogvang AS» som ble stiftet i 1996. Markedet for El-Installasjon AS med 36 ansatte, har siden etableringen i 2001 utviklet seg gradvis, og med hovedvekten på markedsområder som service og entreprise.

Alle de 36 ansatte blir med videre. Selskapet fortsetter under navnet El-installasjon Lillehammer AS og selskapets kunder kan forholde seg til sine kjente kontaktpunkter.

GK Elektro vil bidra med videre utvikling av dagens markedsområder, men vil også se på markedet for sikkerhet og en del andre nye markeder.

Bjørner Skogvang sier at han på vegne av eierne med dette ser større muligheter for firmaet til å utvikle seg til en enda sterkere aktør, og at dette vil bidra til positiv utvikling for selskapet og de ansatte.

– Det stilles store krav til forretningsdrift i dag, og vi ser frem til å dra nytte av å være i et større system som en del av GK Elektro AS. Vi føler at dette er riktig tidspunkt for oss å ta dette steget nå, og vi er glade for at det ble GK Elektro AS som blir våre nye eiere, sier Skogvang. 

Med dette oppkjøpet tilbyr GK Elektro totaltekniske leveranser i samarbeid med GK Inneklima AS og GK Rør AS i denne regionen, som en av Norges ledende tekniske totalentreprenører.