Alle data logges 24/7 og gir fullverdig informasjon på historiske data. Illustrasjonsfoto:

– Et SD-anlegg med bedre kontroll av de tekniske anleggene

Hamstad og Piscada BAS:

0

Piscada BAS er et ny-utviklet SD-anlegg for fremtiden basert på den nyeste IT- teknologien, som vil forenkle hverdagen for eiendomsbesittere, driftspersonell og tekniske entreprenører.

-Det er mange banebrytende nyvinninger med dette systemet, som vil skape et mere oversiktlig og brukervennlig system, og det inneholder alle funksjoner og fasiliteter som de større markedsledende systemene har i dag, samt norsk standard og tverrfaglig merkesystem, sier daglig leder Arnfinn Hamstad i Hamstad AS.

Han påpeker at Piscada BAS er spesielt egnet for 3. parts utstyr og har i dag alle standardprotokoller, som modbus, M-bus, Bacnet OPC, mm.

-Alle data logges 24/7 og gir fullverdig informasjon på historiske data for å kunne optimalisere driften for best mulig inneklima til lavest mulig kostnad, sier han.

Hamstad forklarer at systemet er skalerbart, web eller skyløsning og inneholder også EOS-systemer (Energioppfølgingssystem) og bygg analyseverktøy.

Piscada BAS ble første gang presentert under VVS-dagene 2016 på Lillestrøm og skapte stor nysgjerrighet blant de besøkende på messen.

Piscada BAS er nå installert i mange bygg og gir en enklere hverdag for teknisk personell.

-Utviklingsarbeidet av Piscada BAS fortsetter, bl.a. står flere drivere, analyseverktøy og driftsoperatør oppfølgingsverktøy på utviklingsplanen for 2017, avslutter Arnfinn Hamstad.