Mads Holm er ansatt som ny salgsingeniør med hovedansvar for utesalg hos Belimo.

– Jeg trives med byggautomatiserings- faget og ville tilbake til det

Til Belimo:

0

Mads Holm som er 31 år har de siste fem årene jobbet i National Oilwell Varco AS med blant annet Asia som arbeidsplass. I oljeserviceselskapet jobbet han med rigger og borretrykk.

– Jeg kjenner godt VVS-bransjen og Belimo fra min tid i GK hvor jeg var før jeg begynte i National Oilwell. Der jobbet jeg med byggautomatisering, og var ofte i befatning med Belimos produkter. Jeg trives med byggautomatiseringsfaget og ville tilbake til det. Derfor passet det utmerket at det var en ledig stilling hos Belimo, sier Holm.

Adm.direktør i Belimo Automation, Karin Jensen, er godt fornøyd med at de har fått på plass en ny og dyktig medarbeider.

– Vi har store ambisjoner fremover, og lanserer stadig nye produkter, samt at etterspørselen etter våre løsninger og applikasjoner er strekt økende. Så behovet etter flere medarbeidere har vært gjeldende lenge. Vi er derfor glade for at Mads har kommet til oss, og hans kompetanse er svært viktig for Belimo. Han kommer til å bli en ressurs, og vil jobbe mye ute ute hos våre kunder, sier Jensen.