Varmepumpekonferansen 2017 skjer på Quality Hotel Expo på Fornebu.

– Proppfull av dagsaktuelle temaer og problemstillinger

Varmepumpekonferansen 2017:

0

-Det som er typisk for bransjen at de fleste melder seg på den siste uken, men hittil er vi veldig fornøyd med antall påmeldinger. De to siste årene har vi hatt rundt 200 deltakere, men målet er å øke dette, sier han.

Han påpeker at dette er Norges største konferanse i sitt slag, og absolutt et møtested for representanter for byggherrer og forvaltere.

-Noen ser på varmepumper som bare ett av flere elementene i de tekniske installasjonene i et bygg, men en varmepumpe både varmer opp og kjøler et bygg, og det da få til et riktig samspill mellom dette og andre tekniske installasjoner, blant annet ventilasjon er helt avgjørende for byggets kvalitet, sier han.

Han sier at mange installasjoner har hatt for mange feil, og det hele handler om kompetanse. Denne kompetansen er Varmepumpekonferansen med på å løfte.

Konferansen har en rekke kjent personer på foredragslista, fagfolk fra sentrale organisasjoner og bedrifter innen forskning og byggebransje. Blant annet Handelshøyskolen BI, Statnett, Enova, Grønn Byggallaianse, European Heat Pump Association (EHPA), ZERO, NVE, NTNU, Sintef Byggforsk, ZERO, Prognosesenteret AS, ABK AS, Erichsen & Horgen,, Rørentreprenørene Norge, Miljødirektoratet, Entelligens AS, Energiverket AS, Nordisk Energikontroll, Danfoss AS og Rambøll Norge AS.

Det blir kåring av Årets Varmepumpekommune og utdeling av Varmepumpeprisen 2017

Varmepumpekonferansen 2017 i samarbeid med Grønn Byggallianse og Rørentreprenørene Norge. Hele konferansen avholdes på Quality Hotel Expo på Fornebu.

Påmelding:  http://www.varmepumpekonferansen.no/pamelding-2017