Vellykket migrering av Onninen til EVRYs nye datasenter

0

Onninen er blant de ledende selskapene innen produkter og tjenester knyttet til elektro- og VVS/VA produkter i Skandinavia og Baltikum. Selskapet spesialiserer seg innenfor forretningsmarkedet. EVRY har over 2 helger migrert hele kundens teknologiske plattform til EVRYs datasenter på Fet uten avvik, og i tillegg oppnådd en virtualiseringsgrad på 100% på hele plattformen.

Et tett samarbeid med applikasjonsteamet og kundens systemeiere, samt teamet fra IBM, resulterte i en vellykket migrering.

Flyttingen har gitt bedre stabilitet, ytelse og fleksibilitet på kundens plattform samt alle de fordeler det er med å kjøre på en ren virtualisert plattform.

En moderne teknologiplattform med den beste tilgjengelige miljøteknologien er også blant fordelene Onninen får ved å flytte tjenestene til det nye datasenteret.

«Dette har vært en smertefri omlegging av at komplekst miljø som sikrer oss driftsstabilitet i et moderne driftsmiljø. Jeg er imponert over oversikt og profesjonalitet EVRY’s konsulenter har vist i prosjektet. Full kontroll med minimal nedetid under hele prosessen og en meget ryddig gjennomføring», sier Trond V. Bruun, ICT Country Manager i Onninen Norway.