Mehrzad Naroei til Panasonic som selger og teknisk support for luft-vann varmepumper.

Skal ta seg av teknisk support for luft-vann varmepumper

Nytt ansikt hos Panasonic Heating & Cooling

0

Varmepumpeleverandøren Panasonic utvider og ansetter Mehrzad Naroei som selger og teknisk support for sine luft-vann varmepumper.

Naroei har lang erfaring som kuldemontør i GK, samt som selger og support hos Qviller AS. Nå er han klar for nye utfordringer hos Panasonic hvor han skal fokusere på salg og support av blant annet Aquarea luft-vann varmepumper.

-Hovedoppgaven blir å følge opp distributører og forhandlere over hele landet, og jeg gleder meg til å ta fatt på oppgaven. Nå forbereder vi oss på ny sesong og håper blant annet at folk snart kommer i gang med utbytte av oljefyrene som skal fases ut mot 2020, sier Naroei.

Aquearea luftvann-systemet leverer oppvarmet vann til vannbåren varme og forbruksvann på en energieffektiv måte. Løsningen gir høy komfort gjennom hele året, og T-Cap modellen leverer full effekt helt ned til -20 grader uten bruk av elektrisk booster.

-Vi er veldig glade for å ha Mehrzad på plass hos oss. Han har høy kjøleteknisk kompetanse som styrker tilstedeværelsen vår overfor forhandlere og distributører, sier Norgessjef hos Panasonic Heating & Cooling, Thor Harald Normann-Hellum.

Panasonic holder til i Drammen og har et nettverk av forhandlere, distributører og Pro Partnere over hele landet. Pro Partner-programmet gir utvalgte forhandlere og installatører en rekke ekstra fordeler som direkte kontakt med serviceteamet, salgs- og markedsføringsstøtte og tilbud om videreutdanning.

For installatører og forhandlere har Panasonic også et eget kundeprogram, Panasonic Pro Club. Her kan profesjonelle finne nyheter og informasjon som kan hjelpe dem både i salgs- og markedsføringssituasjoner, og også i sitt konkrete installasjonsarbeid. Det er enkelt å registrere seg, og her finnes også mer informasjon om Panasonic Pro Partner-programmet Panasonicproclub.

Skybasert adgangskontroll er grenseløs