F.v. Jens Otto Hestad (Helse Førde), Knut Arild Flatjord (GK), Terje Jan Nes (Helse Førde) og Bjørn-Kåre Rotnes (GK).

GK Inneklima skal standardisere byggautomasjon

I sterk konkurranse med lokale og nasjonale automasjonsfirmaer

0

GK Inneklima skal standardisere byggautomasjon og etablere nytt felles toppsystem for helseforetaket Helse Førde. Nå har de inngått rammeavtale.

Avtalen med Helse Førde omfatter standardisering av automatikkanlegget og etablering av felles toppsystem ved Lærdal sykehus, Nordfjord sykehus, Førde sykehus, Tronvik psykiatrisenter og Indre Sogn psykiatrisenter.

Helse Førde har inngått rammeavtale med tre leverandører, hvor GK er rangert først og er preferert leverandør og vil få den største andelen av oppdragene.

– Vi er stolte av å ha vunnet denne avtalen i sterk konkurranse med både lokale og nasjonale automasjonsfirmaer. GK vant denne avtalen basert på det som er vår styrke – vår kompetanse, forteller distriktssjef Knut Arild Flatjord i GK Sogn og Fjordane.

Han tror avtalen vil gi positive ringvirkninger for GK Byggautomasjon i sogn og Fjordane.

– Dette er en svært viktig avtale for oss og gir en solid plattform som vi kan videreutvikle byggautomasjonsfaget i distriktet på, sier Flatjord.

Rammeavtalen ble signert 10. april i av administrerende direktør Jan Arild Wathne i GK Inneklima og har en varighet på 4+1+1 år og en verdi på ca. 3-5 mil. per år.