På bildet ser vi prosjektleder Vidar Haugsbø foran reservekraftaggregatet.

Bravida: Mot ferdigstillelse av avansert helsebygg i Førde

Bravida har levert til Bygg Aust

0

De siste årene har Bravidas avdeling i Førde levert flere store prosjekter innen helse- og omsorgssektoren. Selskapet har elektroentreprisen og leverer blant annet adgangskontroll, brannvarslingsanlegg, nødlys, KNX, UPS og pasientvarsling.

Bravida-avdelingen er nå godt i gang med leveransen av det nye helse- og omsorgssenteret i Sogndal.

Arbeidet startet vinteren 2016, og er nå i sluttfasen av byggetrinn 1. Omsorgssenteret som skal stå ferdig høsten 2018, er på 10.000 kvadratmeter. Det skal romme hele kommunens samlede helse- og omsorgstjenester, blant annet sykehjem, legesenter og helsestasjon.

Bravida har elektroentreprisen og leverer blant annet adgangskontroll, brannvarslingsanlegg, nødlys, KNX, UPS og pasientvarsling. På bildet ser vi prosjektleder Vidar Haugsbø foran reservekraftaggregatet.

Et annet prosjekt avdelingen jobber med, og som for tiden nærmer seg sluttfasen, er det nye bygget ”Bygg Aust” til Helse Førde ved Sykehuset i Førde. Dette er et administrasjonsbygg på 3000 kvadratmeter som blant annet inneholder interkommunal legevakt.

Bygg Aust skal etter planen stå klart for innflytting 1. juli 2017.

Skanska AS, i Florø har det bygningsmessig arbeidet, Klima og Rørteknikk AS utfører jobben med rør og sprinkler, GK har ventilasjon og automasjon og SD-anlegg intalleres av Bautec AS i Hordaland.
________________________________________________________________________

Nå kjøper han opp Oras