Bernt Godiksen fra GK, Moss og Inger-Lise Grabner, GraTech

Integra – Vellykket årsmøte og fagdag

Integra UNG stormer frem:

0

På Integras årsmøte og fagdag som ble avholdt 26. april ble tre nye styremedlemmer valgt inn. – Det er spesielt gledelig at to av representantene som valgkomiteen har fremmet er Integra UNG medlemmer, sier daglig leder Vigdis Sværen.

Integra med nytt styre
De tre nye representantene som ble valgt inn er: Frode Braaten fra Proxll AS (Integra UNG), Bjørn Erik Biman fra Johnson Controls AS (Integra UNG) og Jo Jessen fra Instell AS.

Her kan du se hele styresammensetningen i Integra. 

Det var stor oppslutning fra medlemsbedriftene om årsmøtet og fagdagen og fire potensielle medlemsbedrifter var oså spesielt invitert. Sean Armada fra Sopra Steria åpnet fagdagen med innlegget “Hackers Mindset” – datasikkerhet og trusler. Ottar Henriksen fra Sintef Raufoss Manufactory, holdt innlegg om hovedtrekkene i den nye industrimeldingen. Ivar Christiansen fra Vegdirektoratet snakket om Intellegente trafikksystemer – ITS/C-ITS og Arne Førland-Larsen fra Grønn Byggallianse presenterte samarbeidet om “Forenkling av tekniske anlegg – hva innebærer det?”

Møtet ble avsluttet med en hyggelig middag på Gamle Logen.

Bransjemingling på Integra årsmøte og fagdag 2017.

Kilde og foto: Integra

– Vi har kunnskapsbedrifter
med mange flinke folk