Skotten Gordon Falconer, global direktør for Smart Cities i Schneider Electric, kommer til Norge for å holde foredrag om smarte byer.

– Det er ikke teknologien det er noe galt med

Foredrag: Smart City-direktør fra Singapore til Norge

0

– Komplisert lovverk gir teknologistopp, mener global direktør for Smart Cities i Schneider Electric, Gordon Falconer. Han kommer til Norge for å holde flere foredrag om hvordan smarte byer skal bli virkelighet.

Falconer har bakgrunn som byutvikler og smartbykonsulent. Han har tidligere jobbet som direktør for urban innovasjon hos Cisco og direktør for strategi og eiendom hos Masdar City i Abu Dhabi. Nå reiser skotten verden rundt i arbeidet med å hjelpe byer å bli smartere.

– Lover, regler og kontrakter hindrer byer å ta i bruk teknologi som allerede er tilgjengelig. Det er ikke teknologien det er noe galt med, med kompleksiteten i byene som gjør det vanskelig å anvende teknologien, sier Falconer, som holder foredrag hos Schneider Electric i Oslo 19. mai. Deretter gjester han konferansen Innotown i Ålesund 23. mai.

Direktør for strategi og forretningsutvikling i Schneider Electric Norge, Elyette Roux, er godt over gjennomsnittet fornøyd med besøket.

– Gordon er blitt en kjendis for oss som er opptatt av urbanisering, digitalisering og smarte byer. Jeg gleder meg stort til at enda flere i Norge får dra nytte av hans kunnskap. Gordon har ikke bare holdt foredrag om smarte byer i flere år. Han har vært med å virkelig bygge dem opp fra bunnen av, sier Roux.

Påmelding til seminaret 19. mai finner du her. Det vil være mulighet for speed dates med både Gordon Falconer og Elyette Roux på seminaret.

Schneider Electric vil utvikle
smartteknologiens muligheter