Tore Kalland skal bygge opp ny avdeling for Firesafe i Bodø.

Skal bygge opp ny avdeling for Firesafe i Bodø

Brannsikringsselskapet styrker sin posisjon i Nordland ved å opprette en ny entreprenør-avdeling i Bodø. Regionen er i stor vekst, med store komplekse utbygginger som er brannteknisk krevende. Tore Kalland har fått oppdraget.

0

Brannsikringsselskapet styrker sin posisjon i Nordland ved å opprette en ny entreprenør-avdeling i Bodø. Regionen er i stor vekst, med store komplekse utbygginger som er brannteknisk krevende. Tore Kalland har fått oppdraget.

Bodø er en by i sterk vekst og med store planer for videre næringsutvikling. Med utbyggingen av ny E6-trase, bydel og flyplass blir regionen et viktig satsningsområde for brannsikringsselskapet i fremtiden.

–Bodø og resten av Nordlands-regionen er et spennende område med høy aktivitet og store utbyggingsplaner i årene fremover. Da er det viktig at vi er tilstede med vår kompetanse, sier Morten Ameln, administrerende direktør i Firesafe.

Med seg på laget har Firesafe Tore Kalland. Kalland kommer fra stillingen som prosjektleder i

Hedalm Anebyhus, og vil ta over som leder for Bodø-avdelingen.

–Vi er veldige glade for å ha fått Tore med på laget. Han har lang erfaring fra egen entreprenør- virksomhet og kjenner regionen godt. Det blir svært viktig når vi satser for fullt i Bodø, sier Atle Killerud, teknisk sjef i Firesafe.

I første omgang etableres avdelingen med Kalland alene, og allerede neste uke starter jakten på gode kandidater som kan hjelpe med posisjoneringen i Nordland. Likevel er Bodø-avdelingen fullt operativ fra dag én, og klare for nye oppdrag.

–Vi regner med å ha på plass en montørbase i løpet av sommeren. I mellomtiden har vi en stor base med ansatte som er tilgjengelige for Kalland i oppstartsfasen, sier Killerud.

Bodø med omegn blir et viktig satsningsområde for Firesafe fremover, både innen nybygg og eksisterende bygg. For å bedre kunne imøtekomme behovet i regionen ønsker Firesafe en aktiv dialog med oppdragsgiverne.

– Firesafe har jobbet med brannsikring i nærmere 40 år. Avdelingen i Bodø bidrar til vårt mål om å være blant de ledende fagmiljøene innen brann i Norden. For å bedre forstå de utfordringene man har i Nordland skal vi invitere til flere frokostseminarer i august og september. Tilbakemeldingene fra våre oppdragsgivere er og vil alltid være viktig for oss, avslutter Killerud.

Firesafe på jakt etter folk
i Bergen, Trondheim og Drammen