Panasonic med luft-vann varmepumpe for utskifting av oljefyr

Administrasjon med sky-løsning

0

Panasonic kompletterer nå sin Aquarea H-serie luft-vann varmepumper med 12 kW og 16 kW-modeller. H-serien passer godt til de som frem mot 2020 må bytte ut sin gamle oljefyr.

Aquarea All in One H-serien med luft-vann varmepumper består av en utendørsenhet, samt en stilren og enkel innendørsenhet inkludert en varmtvannstank på 200 liter. Systemet varmer opp huset via vannbåren varme eller radiatorer, og gir komfortabelt tappevann. H-serien er energieffektiv og er rangert som A++ ved 55 grader (A+++ ved 35 grader). T-Cap versjonen i serien er perfekt for norske forhold ved at den holder kapasiteten oppe helt ned til -20 grader.

Den vedlikeholdsfrie varmtvannstanken i stål er godt isolert for å minimere energitapet, og er også utformet slik at alle elektriske komponenter, koblinger og vannrør er tilgjengelig i front av tanken bak et panel. Denne utformingen gjør at installasjon og eventuelle reparasjoner gjøres raskere og enklere.

Varmtvannstankens design gjør at systemet enkelt passer inn i moderne hjem. Den er på størrelse med et vanlig kjøleskap, og er plasseffektiv i et teknisk rom eller vaskerom.

Aquarea H-serien er nå tilgjengelig i 3kW, 5kW, 7kW, 9kW, 12kW og 16kW. Det gir mulighet for tilpasning til de fleste systemer. 3 og 5kW-systemene møter ERP-kravene som trer i kraft i september 2019 med sin A+++-rangering. De andre enhetene oppnår alle A++.

Administrasjon med sky-løsning

H-serien er kompatibel med Aquarea Smart Cloud som gjør det enkelt å administrere systemet. Et intuitivt brukergrensesnitt gir kontroll over temperatur, spesifikke temperaturer i soner og endring av temperaturen på vannet.

– Bedre varmepumpehygiene, lavere temperatur og færre vekslere