Torkild Bøe i Micro Matic med kommunikasjonsmodul, MicroSafe-BSM. Fotomontasje: ITBaktuelt/PH

– Dette er en stopper for gammeldags brannsikring

Ny brannspjeldstyring fra Micro Matic

0

Micro Matic lanserer nå et nytt styringssystem for brannspjeld. Med denne løsningen kan selskapet nå også levere mindre prosjekter med smart styring. – Vi er sikre på at vår nye systemløsning vil skape begeistring i ventilasjonsbransjen, og håper den vil sette en stopper for gammeldagse og uoversiktlige brannsikringssystemer, sier Torkild Bøe i Micro Matic.

Bøe er leder for HVAC hos Micro Matic og viser til at nå kan selskapet levere brannspjeld med hurtigplugger på kablene, og kommunikasjonsmoduler som tilkobles direkte med plugg. Dette eliminerer muligheten for feilkobling.

-Vi benytter busteknologi, og både Modbus og BACnet er integrert som standard. Vi har full oversikt på alle brannspjeld i bygget, som alle har hver sin unike adresse, sier han.

-Vår systemløsning leveres med en sentralenhet, hvor vi benytter en smarttelefon som display. Dette er en bedre løsning enn et standard industridisplay, fordi vi får ekstremt god grafikk i displayet.

Bøe sier at software er ferdig installert ved levering, slik at igangkjøring er meget rask. Løsningen gir en god oversikt over alle brannspjeld, og er enkel å programmere om dersom det gjøres endringer i brannstrategiene. Test av brannspjeld kan gjøres manuelt eller automatisk, og systemet loggfører alle hendelser.

-Vi kan også fjernkoble oss på systemet via skytjeneste, slik at vi kan bistå våre kunder ved enhver anledning, påpeker Bøe.

-Vi er sikre på at vår nye systemløsning vil skape begeistring i ventilasjonsbransjen, og håper den vil sette en stopper for gammeldagse og uoversiktlige brannsikringssystemer, fastslår Torkild Bøe.

-I Micro Matic jobber vi kontinuerlig med spesialisering og produktutvikling innen våre fagområder. Kundene som velger oss som systemleverandør skal være trygge på å få den beste totalpakken av produkter, løsninger og kompetanse på markedet, sier han til slutt.

Les mer om brannsikkerhet her: https://www.micromatic.no/smarte-losninger/yrkesbygg/brannsikkerhet/

Klikk på miniatyrbildene under for større format:

Sentral MicroSafe-BSS.
Kommunikasjonsmodul MicroSafe-BSM.
Brannspjeld fra Micro Matic leveres med hurtigplugg for rask og problemfri tilkobling.
Systembilde.

Hva er HVAC?