Wago-switchen type 852-1106 støtter datahastighet inntil 1 GBit/s.

Byggautomasjon trenger kraftswitcher og flere porter

Begrenser energiforbruket avhengig av datatrafikken

0

Den stadig økende trenden med bruk av nettverk i byggautomasjon og industrien, gjør det nødvendig med stadig kraftigere switcher med flere porter, påpeker Wago. Selskapet kommer nå med en helt ny 16-ports switch som støtter datahastighet inntil 1 GBit/s.

Denne nye Wago-switchen type 852-1106 fra WAGO er godt utrustet og en ideell løsning, skriver selskapet i en pressemelding. På grunn av at den støtter datahastighet inntil 1 GBit/s og omgivelsestemperatur i området -40˚C til +70˚C er den godt egnet for et stort spekter av anvendelser.

I tillegg har den redundant strømforsyning for 12-60VDC, noe som sikrer en avbruddsfri kommunikasjon. I tillegg har den 2 alarmreleer for klar identifikasjon av feil.

Switchen er enkel å installere, støtter PROFINET Conformance Class A og prioritering av datapakker (IEEE 802.1p).

Switchen støtter «Energy Efficient Ethernet» standarden IEEE-802.3az, noe som automatisk begrenser energiforbruket avhengig av datatrafikken. Dette betyr at de 16 portene kun bruker energi når det er datatrafikk.

For mer imformasjon ny og kraftigere switch

Konsept: Fra bygning
til cloud med Wago

PFC MQTT Cloud.