– Eliaden største og viktigste fagmessen for Eaton

Planleggingen for i 2018 i gang

0

– Eliaden er definitivt den største og viktigste fagmessen som Eaton deltar på. Ingen andre messer gir oss muligheten til å treffe så mange fagfolk samlet på ett sted, sier markedssjef Torill Bergem Os i Eaton.

– Vi er svært fornøyd med det nye konseptet som startet på Eliaden 2016 og synes fornyelsen har vært meget positiv. Planleggingen for messen i 2018 er allerede i gang og vi har begynt å se på konseptet for vår deltagelse. Etter sommeren går vi igang for fullt. Med en stor stand er det mange detaljer som må på plass, sier Bergem Os.

-Vi har klare mål for messekonseptet vårt, men store produktlanseringer, markedstrender med mer spiller selvsagt også en viktig rolle.

Bergem Os forteller at standarealet er økt til 250 m2. Eaton har rett og slett så mye spennende de ønsker å vise frem, at de trenger mer plass.

Bergem Os sier videre at det er svært viktig å ha klare mål for messe-deltagelsen og gjøre et grundig forarbeid. For å få de viktige og riktige besøkende til å besøke standen, gjelder det å starte tidlig med å sende ut invitasjoner.

– Gode seminarer med kjente foredragsholdere bidrar til å gjøre messen mer attraktiv for besøkende. Dette, sammen med god promotering og fulle messehaller er faktorer som må være på plass, påpeker hun.

– Vi er så tidlig i prosessen at et konsept enda ikke er helt fastlagt, men vi ønsker å legge mer fokus på produkter og løsninger som gir økt sikkerhet i bolig, næring og industri. Det er også litt tidlig å si noe om produktnyheter, men det vil nok være nyheter innen både sikringsmateriell og smarthjemløsninger.

– Vi har for tiden en fin økning i boligmarkedet. Vi er også veldig stolte av å få jobbe med en rekke spennende signalbygg i Oslo.

– Noen råd du vil gi dem som jobber med Eliaden 2018?

– Til slutt vil jeg si at det er strålende at dere søker etter nye og forbedrede konsepter. Fortsett med det!

Eaton PowerXL DC1-frekvensomformer
med høyeffekt opptil 22 kW