Svein H. Dahle ansatt som administrerende direktør i GKs nyetablerte selskap GK Sikkerhet AS.

– GK har lenge tenkt på å etablere sikkerhetsselskap

Adgangskontroll, brannalarm, innbruddsalarm og kameraovervåking

0

– Vi har lenge tenkt på å etablere et eget selskap for sikkerhet i Norge og føler at tiden var rett nå, sier Jan-Arild Wathne som er administrerende direktør i GK Norge hvor GK Sikkerhet er et datterselskap.

Nå er Svein H. Dahle ansatt som administrerende direktør i GKs nyetablerte selskap GK Sikkerhet AS. Han skal lede satsningen GK gjør i det norske markedet innen løsninger for adgangskontroll, brannalarm, innbruddsalarm og kameraovervåking.

– Sikring av bygg er, og vil være, viktig for våre kunder i mange år fremover. Med dette tilbyr vi et enda mer komplett produkt for alt av teknikk i bygg, sier Jan-Arild Wathne.

Det legges opp til en ambisiøs vekstplan fremover. Målet er å bli en betydelig aktør i de største byene i Norge i løpet av få år. Veksten skal skje blant annet via oppkjøp.

Svein H. Dahle er 48 år og har jobbet innen sikkerhetsbransjen i en årrekke. Sist som administrerende direktør i CERTEGO.

– Jeg gleder meg til å ta tak i oppgaven, sier Svein. – Jeg har inntrykk av at GK er i medvind for tiden og det er ekstra gøy at de er norskeid, landsdekkende og satser skandinavisk. Etter mitt skjønn har GK en unik markedsposisjon for å kunne tilby komplette sikkerhetsløsninger i stor skala. Kompetansen for prosjektering og vedlikehold av systemene bør være overførbar fra andre områder GK opererer i.

Sikkerhetsløsningene skal tilbys alle, men forventes å være spesielt populære hos de etablerte kundene.

– Vi drifter og vedlikeholder store mengder teknikk i bygg over hele landet. Vi tror mange vil være interessert i å samle også sikkerhetsløsningene under samme paraply og få samme gode oppfølging som for den øvrige teknikken, sier Jan-Arild Wathne.

Svein H. Dahle tiltrer stillingen 1. september.

Går på som ny sjef for GK Inneklima

Kim Robert Lisø.