Pål Hanssen til venstre, Torstein Tveiten (ny daglig leder) til høyre.

Takker av etter hele 50 år i bransjen

Pål Hanssen, som er salgs- og markedsansvarlig i byggautomasjonsselskapet SAAS Prosjekt AS i Oslo, takker av etter hele 50 år i bransjen.

0

– Jeg har hatt en meget interessant og givende reise, siden jeg startet i Solberg & Andersen i 1967. Den rivende, tekniske utviklingen frem til dagens digitale løsninger med nettbrett og apper, har vært fascinerende å ta del i, sier han.

Hanssen har hatt flere lederposisjoner opp gjennom karrieren i Solberg & Andersen, TAC og i 2006 tok han en stor beslutning om å starte opp det som er dagens SAAS Prosjekt. Sammen med sønnen Kjetil Hverven Hansen la han grunnlaget for dagens selskap med 9 ansatte.

– Det var tøffe tak til å begynne med, men vi jobbet hardt og kom oss inn på markedet. Etter hvert fikk vi en rekke store prosjekter, særlig når du tar vårt selskaps størrelse i betraktning. Jeg kan nevne Portalbygget og Statoil på Fornebu, Regjeringskvartalet R6, Arcus på Gjelleråsen, Posten på Alnabru og Oslo fengsel og Spikerverket, sier Hanssen.

Tom Christiansen, som er forretningsutvikler i Siemens og styreleder i bransjeorganisasjonen Integra, betegner Pål som meget kunnskapsrik og med et stort nettverk.

– Pål har god oversikt over teknologien og mulighetene, og så går han aldri på akkord med kvaliteten i hva de leverer, sier Christiansen.