HeatWork er nominert til bransjepris for innovasjon for ny teknologi de selv har utviklet. Her er markedsansvarlig Kristin Markussen med patentbrevet.

Nyutviklet vekslerteknologi nominert til innovasjonspris

HeatWork har fått patent

0

HeatWork har fått patent på sin nyutviklede vekslerteknologi CliWi, og har patent på nyutviklet miljøvennlig teknologi. Denne er nå nominert til Byggenæringens Innovasjonspris 2017.  

CliWi er en forkortelse for «Climate Winner» – Klimavinneren, og er en ekstremt miljøvennlig, smart og effektiv måte å veksle energi på, blant annet fra væske til luft, skriver HeatWork i en pressemelding.

Teknologien har åpnet opp for produkter som kan benyttes i flere bransjer, og i over to år har HeatWork solgt CliWi produkter de har høstet gode tilbakemeldinger på.

– CliWi er utviklet som stand alone produkter og brukes til alt fra byggvarme, tørk, skadesanering, skadedyrbekjempelse, fjernvarme og betongarbeid, sier daglig leder Reidar Schille.

– Med disse produktene øker også bruksområdet på våre eksisterende HeatWork maskiner betraktelig, tilføyer Schille.

 Nå lanseres også en videreutviklet produktserie basert på CliWi teknologien til høsten.

HeatWork er en av åtte nominerte til «Byggenæringens Innovasjonspris 2017.

-Vi er ydmyk og stolt over å bli nominert til finalerunden av en slik pris. Det vitner om at selskapet har en høy grad av innovasjon og kompetanse, og at HeatWorks fokus på å levere miljø- og helsevennlige produkter blir lagt merke til veldig gøy, sier markedsansvarlig Kristin Markussen.

Prisen deles ut på bransjemessen «Bygg Reis Deg» i oktober.