Fra venstre: Geir Harnes og Eileen Greni og Espen Sandtrøen.

– Sørlandet et interessant marked med store muligheter innen brannsikring

Firesafe etablerer seg på Sørlandet

0

Nordens største brannsikringsselskap etablerer seg på Sørlandet med eget rådgiverkontor i Arendal, og utførende avdeling i Kristiansand.

–Vi ser på Sørlandet som et interessant marked med store muligheter. Endelig er vi også representert her, sier Morten Ameln, administrerende direktør i Nordens største firma innen brannsikkerhet.

Med seg på laget får Firesafe to tidligere medarbeidere i Agder Consult AS, Geir Harnes og Eileen Greni. De utgjør Firesafes rådgiver-team for Sørlandet. Agder Consult opplever en sterk økning både i oppdragsmengde og krav til spesialkompetanse innenfor avanserte beregninger og analyser. En sammenslåing med Firesafe var derfor naturlig.

–Ved å gå inn i Firesafe, kan vi nå møte markedet med helt nye ressurser og tverrfaglig kompetanse og vi vil kunne bistå mer detaljert rundt temaet med branntetting. Det er mange spørsmål i prosjekter som omhandler praktisk utførelse av brannsikring, sier avdelingsleder Arendal, Geir Harnes. 

–Firesafe er et av de få firmaer i landet som har spesialisert seg på prosjektering og levering av komponenter til lavsittende ledesystem slik det er krav til. Firesafe har også egen elektronisk brannbok, noe som vi også har hatt mange forespørsler om, fortsetter Harnes.

Også den utførende avdelingen styrkes ytterligere. Avdelingen i Kristiansand bemannes av tidligere medarbeidere i Kruse Smiths brannavdeling. Leif Hoslemo som har over 20 års erfaring med brannsikring i Kruse Smith. Han er nå ansatt som prosjektleder i den nye avdelingen.

–Vi ser frem til å jobbe med både gamle og nye kunder i Agder, sier Hoslemo.

Firesafe etablerte også 1. august en ny entreprenøravdeling for passiv brannsikring i Kristiansand. De har nå seks montører i Kristiansand og Arendal. Avdelingen skal dekke Aust- og Vest-Agder.