ITB-Brukerforum tiltrekker seg sentrale personer innen planlegging og drift av tekniske bygginstallasjoner. Bildet er fraTrondheim. Foto: Integra

Nå er det på’n igjen med høstens ITB Brukerforum

Trondheim først ut med ITB-kunnskap

0

Grønn Byggallianse og Integra, Foreningen for tekniske systemintegratorer inviterer til nytt frokostmøte – ITB Brukerforum Trondheim. – Vi ønsker igjen å samle viktige aktører i Trondheim innenfor eiendomsutvikling og drift, private så vel som offentlige aktører, deres rådgivere, prosjektledere og leverandører av tekniske løsninger, sier Arne Eggen i Integra.

Vertskap for dagen i Trondheim er Newsec Basale i samarbeid med DNB Næringseiendom.

-Denne gangen fokuserer vi på eksempler og erfaringer fra gjennomførte prosjekter og erfaringsoverføring fra drift til nye prosjekter, frister Eggen.

Grønn Byggallianse og Integra frister også med frokost, før den faglige delen starter med en kort info om vertskapet ved kvalitet- og miljøsjef Odd Arne Amundsen, Newsec Basale AS.

Deretter kommer temaet energiøkonomisering i Lade Arena Handelspark i Trondheim ved Roger Pettersen, Entro og gårdeier DNB Næringseiendom.

Tema to for dagen handler om erfaringsoverføring fra drift til neste prosjekt. Introduksjon ved Kjell Petter Småge.

Som vanlig blir det en åpen diskusjon rundt ITB-kompetanse og om hva vi må unngå å gjøre – hva vi bør gjøre mer av for å oppnå Riktig med en gang som resultat.

Arrangementet skjer den 19. september mellom klokka 8 og 11. Møtested er DNB-bygget i Beddingen 16, Trondheim, og Brukerforumet avrundes klokken 11:00.

ITB Brukerforum – er møteplassen hvor deltagerne deler kunnskap og kompetanse – møteplassen hvor metoder og virkemidler for hvordan oppnå ”Mer funksjonalitet per krone” står i fokus – en uformell møteplass hvor hindringer og barrierer belyses og ryddes av veien – hvor gode metoder og suksesser formidles. På møtet vil du bli servert frokost – faglige innslag om ITB og erfaringer fra byggeprosjekter og engasjerte diskusjoner.

Påmelding via linken   https://event.nho.no/skjema/?event=8813  så snart som mulig.

Jeg ser et klart behov for fokus på ITB-rollen

Jo Jessen, Instell: – Vi tilbyr innovative løsninger for en mer effektiv og økonomisk utnyttelse av naturressurser. Foto: ITBaktuelt/Per H