Sigrid Kartveit er partner og leder i Structor Brannsikkerhet AS.

Structor etablerer spesialistselskap innenfor brannsikkerhet

- Vi har fått inn en av landets beste brannrådgivere i Structor:

0

Structor Brannsikkerhet AS ble etablert 1.september med Sigrid Kartveit som leder og partner i selskapet. Sigrid er utdannet sivilingeniør og har mer enn 20 års erfaring som oppdragsleder og prosjektutvikler innen brannsikkerhet for komplekse bygninger og store bygningsmasser.

Det skriver selskapet i en pressemelding.

Kartveit har også lang erfaring med design, risikovurderinger og analyser av branntekniske løsninger. Sigrid kommer nå fra stilling som avdelingsleder i Rambøll AS.

– Jeg gleder meg til å starte opp som leder av et nytt Structor-selskap, sier Sigrid.
– På linje med de øvrige Structor-selskaper skal dette bli et spesialistselskap med en effektiv organisasjon, enkle administrative systemer, enkel rapportering og raske beslutninger. Structor-selskapene har en modell som gir medarbeidere og kunder det lille selskapets fordeler i form av smidighet og korte beslutningsveier og samtidig tilgang til hele Structor-gruppens samlede kompetanse og ressurser».

– Jeg er veldig fornøyd med å ha fått inn en av landets beste brannrådgivere i Structor», sier Jan Ove Holmen i Structor Holding.
– Brannsikkerhet er et område som er i fokus i alle typer prosjekter og vi ser store synergier med de etablerte Structor- selskapene. Sammen med Sigrid er vårt mål å utvikle dette selskapet til det ledende i Norge innenfor dette området.

Totalt har Structor i dag en tverrfaglig virksomhet med driftsselskaper i Lillehammer, Bergen, Oslo, Fredrikstad og Tønsberg. Til sammen har Structor nå ca. 70 ansatte.