Kim Robert Lisø, administrerende direktør (CEO) hos GK Inneklima bidrar i klimabok. Illsustrasjon: GK

Her er boka om folkets klimadugnad – med bidrag fra GK

Kim Robert Lisø og andre kunnskapsrike fagfolk

0

Kim Robert Lisø, administrerende direktør (CEO) hos GK Inneklima har nå også kastet seg over uteklima. Han har gitt sine faglig bidrag til boken «Folkets klimadugnad – med råd og tips til deg som vil bidra». For øvrig i godt selskap med statsminister Erna Solberg og finansminister Siv Jensen.

Den nye boka inneholder intervjuer med en rekke ledende profiler i norsk samfunnsdebatt.

Hensikten er å sette lys på hva alle kan bidra med for å påvirke klimaendringene. Både privatpersoner og virksomheter. Forlaget ønsker å vise at det er mange som er i gang med å gi sine bidrag, unge og gamle, vanlige folk, forskere, politikere og næringslivsledere.

Erna Solberg og partilederne forteller også hvordan de tenker og hva de arbeider for. Og, du møter gründere som tar i bruk ny teknologi for å hjelpe oss til effektiv gjenbruk og miljøvennlige delingstjenester. Råd og tips til alle som ønsker å bidra er også en sentral del av boka.

GK er representert gjennom et portrett av administrerende direktør Kim Robert Lisø. Han slår fast at byggenæringen er avgjørende for utviklingen av et bærekraftig samfunn.

– GK er opptatt av bærekraftige løsninger i alle beslutningsledd. Som Skandinavias ledende tekniske totalentreprenør og serviceleverandør har vi et spesielt fokus på energi og klima, sier Lisø.

Boka er utgitt på Dinamo Forlag.

Kunne ikke si nei til å selge godt inneklima

– Jeg mener bestemt at de store utbyggerne har blitt mer opptatt av bærekraft, sier Kim Robert Lisø om nå er på plass i GK.