WAGO Lighting Management er en ny intelligent løsning for lysstyring i for eksempel næringsbygg, produksjonshaller, skoler og varehus.

Med forhåndsdefinerte komponenter designes og driftes belysningssystemet

WAGO Lighting Management

0

WAGO Lighting Management er en ny intelligent løsning for lysstyring i for eksempel næringsbygg, produksjonshaller, skoler og varehus.Ved bruk av forhåndsdefinerte komponenter og en brukervennlig konfigureringssoftware (ingen programmering!) er det enkelt å designe og sette i drift et nytt belysningssystem.

Optimal belysning – det klarer elektrikeren selv, minner Wago på i en ressemelding.

Pålitelige komponenter: På komponentsiden er det en WAGO kontroller i serie PFC200 og Dali bus modulen som er basisen. Hver Dali bus modul kan håndtere èn Dali linje med inntil 64 ballaster/lamper, inntil 16 Dali sensorer og inntil 16 transmittere. Ved behov er det kun å sette inn flere Dali bus moduler. Dermed er systemet enkelt å tilpasse til både små til store prosjekter. I tillegg kan systemet tilkobles trådløse EnOcean enheter, konvensjonelle kablede brytere. I det samme systemet kan det også settes inn en modul for 3-fase energimåling.

Moderne og brukervennlig software: WAGO Lighting Management kommer som en kraftig og ferdig programmert kontroller. Alle oppsett for idriftsettelse og ferdig drift gjøres enkelt ved noen museklikk via et webgrensesnitt på en PC eller et nettbrett. Det ferdig konfigurerte prosjektet lagres på et SD-kort på kontrolleren og på en back-up server/PC. Systemet kan om ønskelig også kommunisere med et overordnet SD-anlegg. Flere WAGO kontrollere kan også kommunisere seg i mellom via Ethernet.

Innovativt betjeningskonsept: WAGO Lighting Management er orientert mot forskjellige krav til belysning i næringsbygg, produksjonshaller, skoler og næringsbygg. Grunnleggende er at arealet deles inn i grupper (virtuelle rom) basert på forskjellige funksjoner og aktiviteter i området. Hver gruppe mottar signaler fra sensorer og aktuatorer for å automatisk oppnå optimal belysning avhengig av hvilke funksjoner som er blitt konfigurert.

WAGOs PLS-familie (PFC) med IT-sikkerhet direkte i kontrolleren

WAGOs PLS-systemer serie PFC100 og PFC200