Schneider Electric lanserer den nye nettilkoblede effektbryteren Masterpact MTZ.

Eldistribusjon er hjertet i ethvert bygg, trenger intelligent løsning

Presenteres av Schneider Electric idag

0

– Det er mange gode grunner for å oppgradere et eksisterende anlegg til noe mer fremtidsrettet. Eldistribusjon er hjertet i ethvert bygg. En intelligent løsning for eldistribusjon er forutsetningen for at hele bygget skal bli smartere, sier produktsjef Lasse Baugerud hos Schneider Electric som i dag lanserer den nye nettilkoblede effektbryteren Masterpact MTZ.

– Smarte løsninger som effektbryteren Masterpact MTZ vil bli fremtiden for eldistribusjon, sier han.

Løsningen er smart når brukeren kan dra nytte av sanntidsdata fra installasjonen for å gjøre den mer energieffektiv og driftssikker. Den gir også bedre muligheter for målrettet og planlagt vedlikehold, mener han.

Den nye nettilkoblede Masterpact MTZ effektbryteren har alt man trenger for å møte fremtiden. På alle nivåer. I tillegg til den nyeste teknologien og de helt nye innovative funksjonene viderefører Schneider Electric den ytelsen, påliteligheten og sikkerheten som Masterpact-serien er kjent for.

-Med Masterpact MTZ møter våre kunder morgendagens krav til driftssikker kraftforsyning og energieffektivitet, etasje for etasje, i hele bygget, sier Lasse Baugerud. Den er arvtageren av kjente effektbrytere som Masterpact NT og NW. Utviklet for tøffe miljøer og i samsvar med strenge miljøforskrifter.

Baugerud forsetter med å peke på flere unike og innovative funksjoner:

  • Masterpact MTZ Mobilapp for sikker diagnostikk, betjening og vedlikehold
  • Energisparing med innebygd, presis og nøyaktig strømmåler som viser strømforbruk i sanntid.
  • Effektiv og skreddersydd tilpasning, og oppgradering, med nedlastbare digitale moduler som gir enklere vedlikehold og bedre beskyttelse, måling, overvåking og diagnostikk.
  • Enkel sømløs installasjon og integrasjon med tidligere systemer og løsninger.
  • Ledende på driftssikker kraftforsyning og energieffektivitet!.

Med Masterpact MTZ er elektriske installasjoner alltid så sikre å oppdaterte som mulig, og alle oppdateringer kan foretas uten å avbryte strømforsyningen.

Enkel å oppgradere og å integrere i alle bygg- og energistyringssystemer i Schneider Electrics EcoStruxure systemarkitektur.

Masterpact MTZ leveres i tre modeller:

  • Masterpact MTZ1: 630 – 1600 A
  • Masterpact MTZ2: 800 – 4000 A
    Masterpact MTZ3: 4000 – 6300 A

Den store nyheten presenteres for det norske markedet på et eget webinar som går på lufta allerede fredag 29. september kl 09:00-09:30. Da går vi live, sier produktsjef Lasse Baugerud, og gir alle våre kunder og samarbeidspartnere muligheten til å få 30 minutter tettpakket med nyttig og relevant informasjon om den aller nyeste digitale teknologien, direkte på mobil eller PC.

Schneider Electric satser på Virtual Reality
til tekniske installasjoner