Dagfinn Ringås hos Schneider Electric ønsker å vekke energi- og elektrobransjen. Foto: Schneider Electric

Hei energi- og elektrobransje, sannelig på tide å våkne opp!

Inviteter til en "Wake up Call"

0

Hei energi- og elektrobransje, sannelig på tide å våkne opp! Det er vel dette Dagfinn Ringås hos Schneider Electric egentlig sier i en pressemelding med tittel: ”Ønsker å vekke energi- og elektrobransjen” og samtidig inviterer hele bransjen til konferansen Let’s Connect i januar, og et rått arrangement.

– Alle snakker om miljø, digitalisering og Internet of Things om dagen. Vår bransje står midt oppi det. Min påstand er: Ikke alle følger med. Noen sover i timen! Derfor ønsker vi å invitere hele bransjen vår til tidenes «wakeup call», sier Dagfinn Ringås, administrerende direktør i Schneider Electric.

Let’s Connect vil blant annet Tesla snakke om hvordan de har snudd bilbransjen på hodet. Arthur Buchardt vil presentere Mjøstårnet i Brumunddal, som blir verdens høyeste trehus, og sette tradisjonsrikt materiale i høyteknologisk kontekst.

Ateas administrerende direktør Michael Jacobs vil fortelle hvordan man digitaliserer i praksis. Scandinavian Technology Institute vil skape perspektiv ved å dele sitt syn om omstillingsvilje og -evne.

Schneider Electric vil vise hvordan de kan redusere energiforbruket i bygg med 50 prosent, hvordan de har klart å kutte CO2-utslippene i norske havner med nesten 90 prosent og hvordan norske bedrifter kan bli 15-20 prosent mer effektive ved å endre hvordan de driver virksomhetene sine ved hjelp av teknologi som er her nå.

Bransjens råeste arrangement

I forbindelse med konferansen vil deltakerne kunne besøke «Innovation Hub», hvor Schneider Electric viser fram sine produkter, løsninger og programvare. I sentrum er systemarkitekturen EcoStruxure™, som med innovativ teknologi hjelper foretak over hele verden til å takle utfordringene med den digitale økonomien.

På huben den 15.-16. januar 2018 på Scandic Hotell Fornebu blir det muligheter til å snakke med ekspertene samt få interaktive eller guidede omvisninger.

– Det blir mange spennende foredragsholdere og et lærerikt event. Let’s Connect blir tidenes råeste arrangement i vår bransje, og vi gleder oss veldig, avslutter Ringås.

Fortsetter suksess med
Professional Energy Manager-sertifisering

Ingunn Kristiansen, Marketing Communications Manager i Schneider Electric Norge.