Administrerende direktør Torkil Skancke Hansen i Assemblin.

– Ingen grunn til å slappe av på kravene til oss selv

Torkil Skancke Hansen i Assemblin

0

– Vår hovedutfordring er å få tak i de riktige personene. Nå er det gode tider i Sverige, og mange av våre svenske medarbeidere har reist tilbake. Det betyr at vi må jobbe hardere for å få tak i gode folk. Samtidig jobber vi med utvikling av ledere og prosjektledere kontinuerlig, og satser stort intern opplæring. De som har de flinkeste menneskene vil skape de beste resultatene, sier administrerende direktør Torkil Skancke Hansen i Assemblin.

Virksomheten i Assemblin er i dag tverrfaglig, og består av rør, elektro og automasjon. Selskapet ønsker å utvikle seg videre gjennom oppkjøp og organisk vekst. I tillegg skal de etablere en egen avdeling på ventilasjon.

– I forbindelse med fjorårets strategiarbeid besluttet vi vår nye visjon; «Best på det vi gjør». Denne visjonen er enkel, og inneholder alt som er viktig for at vi sikrer vår videre virksomhet. Ved å være best på gjennomføring, levere de beste løsningene, ha de beste medarbeiderne, være den beste arbeidsgiveren, kan vi aldri slappe av på kravene til oss selv. Det skal gi våre kunder trygghet, og våre medarbeidere stolthet, påpeker Hansen.

Allerede under Assemblins  «Kick Off» i januar 2017 var tittelen på arrangementet «Best på gjennomføring». Hansen forteller at der la de grunnlaget for kontinuerlig fokus på hvordan bedriften gjennomfører jobbene.

– Gjennom erfaringsdeling og erfaringslæring, sikrer vi oss at vi ikke skal kompromisse på å gi kundene det de kan forvente. Noe som har resultert i en nylig tilbakemelding fra en av våre største kunder, som brukte ord og begreper som; «Fungert som en drøm», «Fremragende arbeid», det gjør oss stolte.

-Vi har mye å gjøre for tiden. Dette regner jeg med at hele byggebransjen opplever. Er det ikke nok å gjøre nå, så er noe galt, sier Skancke Hansen.

– Men det er viktig å ta de riktige jobbene, å kunne si nei til jobber som ikke har potensial til lønnsomhet. Dette sikrer vi gjennom å kjenne kundene godt. Klarer vi det, så oppnår vi å bli ledende på lønnsomhet.

– Lønnsomhet er grunnlag og forutsetning for vår eksistens, og god lønnsomhet gir oss handlefrihet til videre utvikling og vekst. Derfor er det gledelig å konstatere at våre kunder har vist oss tillit og gitt oss oppdrag, slik at ordrebøkene er fulle framover, sier Torkil Skancke Hansen.

Assemblin følger opp ambisjonene
med å levere tverrfaglig