Stian Seterholtet (til høyre) fra Statsbygg forteller om SESAM og deler sine erfaringer med systemet under Årets grønne driftskonferanse. Ove Guttormsen i Nelfo om denne ukens jobb å gjøre og digitalisering.

– Fremtidens kunder vil bruke telefonen til alt, unntatt å ringe

Mansdag morgen, med et par viktige arrangementer for ITB-bransjen, blant annet at Stian Seterholtet (til høyre) fra Statsbygg forteller om SESAM og deler sine erfaringer med systemet under Årets grønne driftskonferanse. Ove Guttormsen i Nelfo om denne ukens jobb å gjøre, og digitalisering.

0

Dette skjer denne uken

Årets grønne driftskonferanse

Årets Grønne driftskonferanse i morgen tirsdag 14. november 2017 kl 9-15  Mer om konferansen her. Mr Mengderegulering Kjell Hantho på plass tirsdag

– Mange byggeiere sitter på en gullgruve med energireduksjon uten å være klar over det, sier Kjell Hantho i forkant av Årets grønne driftskonferanse 2017 i Bjørvika konferansesenter tirsdag i neste uke. Hvorfor er det slik at potensialet med mengderegulering ikke blir realisert? Kjell Hantho i Hantho Energy viser deltakerne følgende hovedgrunner: Det kreves en annen

Stian Seterholtet forteller om SESAM
og deler sine erfaringer med systemet – Alt på en app! SESAM er Statsbyggs nye FDV-system, og et av Norges største. Stian Seterholtet var med pilotgruppen som testet systemet i 2014, og ble så fadder for en ny gruppe ved utvidelsen av systemet til nye eiendommer. Han startet på “bar bakke” og bygde opp systemer med kontrollrutiner, årsplaner med arbeidsoppgaver og alt som hører et FDV-system til. Dette skjer i Bjørvika konferansesenter.

Nødlys-kurs: Prosjektering, utførelse, kontroll og vedlikehold

Lyskultur arrangeres kurset onsdag 15. november 2017 – les mer på Lyskultur Nødlys og ledesystemer er fokus når Lyskultur arrangerer kurs i november, med to skarpskodde foredragsholdere som har tung fagliug bakgrunn. Kurset tar for seg prosessen rundt søknad, prosjektering, utførelse og bruk samt kontroll, ettersyn og vedlikehold av landbaserte ledesystemer.

Hva skal du gjøre denne uken?

Administrerende direktør Ove Guttormsen i Nelfo svarer:
– Denne uken vil jeg bruke mye tid på næringspolitiske saker og digitalisering. Jeg ser det som viktig å påvirke in riktig retning, sier administrerende direktør Ove Guttormsen i Nelfo.
I tillegg skal han lage en presentasjon av endringsledelse i elektrobransjen.
– Når dette er gjort, er nok uka gått, kommenterer han.
– Som du ser er tema hos oss i Nelfo for tiden digitalisering, og dette tar mye av min
tid, sier Guttormsen.
Når det nærmer seg helga flytter han tankene over til hytta ved Tvedestrand, og skal en tur dit for å gjøre den vinterklar.

Ukens sitat:

– Fremtidens kunder vil bruke telefonen til alt, unntatt å ringe

Det er ikke en opsjon for bedriftene å styre utenom digitaliseringen, sa administrerende direktør Ove Guttormsen i Nelfo under organisasjonens årskonferanse nylig.

-Fremtidens kunder er heldigitale fra fødselen. De bruker telefonen til alt, unntatt å ringe. De betrakter det som dårlig service dersom de må snakke med noen. De forventer å finne oss digitalt, og de forventer at ting skjer nå. Den som vil ha en sjanse i det nye markedet, må sørge for å henge med i svingene nå, konstaterte han. Hele artikkelen her

Nattvandring avslørte mye unødig lys i tomme bygg

Driftsansvarlige ved Kultur- og idrettsbygg Oslo KF er ute nattestid og sjekker om det i noen av deres bygg er energityver på ferde. Foto: Kultur- og idrettsbygg Oslo KF