Felt A på Lillo Gård består av 214 leiligheter. (Illustrasjon: MIR)

Assemblin i Sarpsborg med storoppdrag i Oslo

Prosjektavdelingen er allerede i gang i Nydlen

0

Assemblins prosjektavdeling i Sarpsborg skal levere sanitær-, varme- og sprinkleranlegg til sitt tredje felt på boligprosjektet Lillo Gård i Nydalen i Oslo. Kontrakten har en verdi på nesten 50 millioner kroner.

Assemblin er allerede i full jobb på Lillo Gård. Rett over nyttår fikk de rørkontrakten for feltene B1 og B2, hvor 183 leiligheter skal være innflytningsklare i løpet av 2019. I høst fikk de i tillegg kontrakten for felt A, som består av 241 leiligheter fordelt på 7 blokker, inklusiv underetasje med garasjeanlegg, tekniske rom, boder og tusen kvadratmeter barnehage. Her er prosjekteringen startet, med planlagt ferdigstillelse 3. kvartal 2020. Prosjektet bygges av AF Gruppen Oslo for Obos.

– Vi har hatt et svært godt år og går nå mot 2018 med en ordrereserve på ca 160 millioner kroner. Vi har fått mange store og solide oppdrag i løpet av det siste året, men kontraktene med AF Bygg om VVS-installasjonene på Lillo Gård veier ekstra tungt. Bare denne siste kontrakten om felt A har en verdi på over 50 millioner kroner og er den desidert største enkeltkontrakten vår i 2017, sier avdelingssjef Gunnar Alvin i Assemblin Rør Prosjekt Sarpsborg.

Fullt utbygd vil Lillo Gård bestå av 420 leiligheter, et bydelstorg og en nyrestaurert gård. Selve Lillo Gård og flere av bygningene omkring er vernet, og de nye boligene blir beliggende sentralt i et område med lange, historiske tradisjoner som boplass i Oslo.

– Vi setter pris på tilliten vi har fått gjennom tildelingen av kontrakten for vårt tredje felt på Lillo Gård, og ser frem til å bidra i utbyggingen av et nytt og veldig spennende boligområde, sier Gunnar Alvin.

Assemblin følger opp ambisjonene
med å levere tverrfaglig

Vidar Rønsen (t.v.) fra Assemblin Rør og Lars Ruen fra Assemblin Elektro er prosjektledere for oppdraget på Røakollen i Oslo.