Frode Lægreid (t.v.) og Øyvind Yttervik er nye krefter hos Hamstad i Trondheim for å kunne yte enda mer innen byggautomasjon. Fotomontasje: ITBaktuelt

Hamstad i Trondheim utvider ytterlige innen byggautomasjon

To nye personer inn på byggautomatisering

0

Hamstad AS i Trondheim er en landsdekkende leverandører innen ventilasjon og klimatekniske løsninger. Selskapet leverer produkter og tjenester innen prosjekt, service, energi og byggautomatisering til nybygg og rehabiliteringsprosjekter i både privat og offentlig sektor. Nå utvider de med ytterligere to personer på nettopp fagfeltet byggautomasjon.

Ny tekniker BAU – avdeling Trondheim er Øyvind Yttervik ansatt ved divisjon byggautomasjon ved hovedkontoret i Trondheim. Hans første dag var 1. november. Øyvind er 28 år, oppvokst i Mosjøen og er utdannet fagmann innen automatiseringsfaget. Tidligere arbeidsgivere har vært Nordkontakt som arbeider med byggautomasjon og Mosjøen Kulde og Klimaservice. Øyvind er ansatt som tekniker BAU og skal arbeide både på prosjekt, rehabilitering og service.

Ytterligere en ressurs for byggautomasjon i Hamstad AS er at Frode Lægreid er ansatt og også allerede på plass i bedriften. Frode har solid erfaring innen byggautomasjon, markedsarbeid og har arbeidet med dette i nærmere 20 år. Primært vil Frode hjelpe til med å finne de beste løsningene for nye og eksisterende kunder. Han skal også bidra med tverrfaglighet og løsninger på tvers mellom de ulike avdelingene i bedriften.

– I Hamstad hjelper vi deg med inneklima, energiøkonomisering, ventilasjonstekniske løsninger og automatikk og SD-anlegg. Dersom du ønsker råd, noen å diskutere løsninger med eller annen hjelp, så nøl ikke med å ta kontakt med meg, sier Frode Lægreid som en oppstartserklæring i den nye jobben.

Hamstad AS er et helnorsk, familieeid selskap, etablert i 1968. Hovedkontor ligger i Trondheim. I tillegg har selskapet avdelingskontor i Oslo, Hamar, Bergen Sandnes og Harstad, og har således nedslagsfelt i de fleste av landets regioner.

– Et SD-anlegg med bedre kontroll
av de tekniske anleggene

Alle data logges 24/7 og gir fullverdig informasjon på historiske data. Illustrasjonsfoto: