Mikkel Nielsen fra Accenture er ansatt som ny direktør for digitalisering (CDO) i Veidekke Eiendom.

Veidekke Eiendom styrker kompetansen innen digitalisering

0

Veidekke Eiendom har ambisjon om å styrke kompetansen innen digitalisering, ny teknologi og prosessforbedring og har derfor ansatt Mikkel Nielsen i en nyopprettet stilling som direktør for digitalisering.

Nielsen kommer fra stillingen som ”Country Lead Technology Strategy” i Accenture og har lang erfaring fra IT-strategi, teknologi og transformasjonsledelse.

– Vi har funnet en så sterk ressurs til å styrke Veidekkes posisjon som en ledende bolig- og eiendomsutvikler. Dette vil styrke Veidekke Eiendom både strategisk og forretningsmessig sier administrerende direktør i Veidekke Eiendom, Øyvind Moen i en pressemelding.

Mikkel Nielsen blir en del av ledergruppen til Veidekke Eiendom.

Digitalisering og tverrfaglig samarbeid
fra tidligfase – nøkkelen til suksess