Fra og med tirsdag 21. november vil Anvendia inngå i en serviceavdeling i GK Elektro.

Anvendia Elektro i Moss går inn i GK Elektro, styrker servicemarkedet

Inngår helt: Anvendia har i mange år jobbet svært tett med blant andre Olav Thon Gruppen, og har flere faste vedlikeholdsoppdrag for deres eiendommer og hotellvirksomhet. Dette arbeidet vil videreføres i GK Elektro.

0

Anvendia har i mange år jobbet svært tett med  blant andre Olav Thon Gruppen, og har flere faste vedlikeholdsoppdrag for deres eiendommer og hotellvirksomhet. Dette arbeidet vil videreføres i GK Elektro.

Fra og med i dag tirsdag 21. november vil Anvendia inngå i en serviceavdeling i GK Elektro. Selskapet, som holder til i Moss og Oslo, ble kjøpt opp av GK Elektro høsten 2017.

Anvendia ble startet i 2005, og har per dags dato 12 ansatte, og alle blir med videre i GK Elektro som en del av serviceorganisasjonen.

– Det blir spennende å få inn et selskap med dyktige medarbeidere som har spisskompetanse på rammeavtaler, sier avdelingsleder Roar Rønning i GK Elektro.

Med de ansatte i Anvendia fullt integrert i GK Elektro, står selskapet enda bedre rustet til å møte kundenes forventninger og utfordringer.

– Servicemarkedet er i solid vekst og vi forventer at det skal utvikle seg ytterligere fremover. Forretningsområdet Eksisterende bygg er et satsningsområde for GK Elektro og vi har nå fått på plass flere konsepter som skal gi nytteverdi for kunden, sier Jan Erlend Innselset som er sjef for Virksomhetsutvikling i GK Elektro.

GK Elektro AS har siden oppstarten i 2014 opplevd en eventyrlig vekst, og har i dag over 500 ansatte fordelt på avdelinger i Oslo, Asker, Trondheim, Bergen, Moss, Hamar, Tromsø, Kongsvinger, Romerike og Lillehammer. Selskapet er en del av GK Gruppen, Skandinavias ledende tekniske entreprenør med over 3000 ansatte i Norge, Sverige og Danmark.

GK styrker seg som leverandør til byggeiere og driftere ved å overta Anvendia Elektro