Svein H. Dahle ansatt som administrerende direktør i GKs nyetablerte selskap GK Sikkerhet AS.

GK kjøper sikkerhets-selskapet Jotel AS

GK Sikkerhet AS overtar fra 31. desember alle aksjer i sikkerhetsselskapet Jotel AS. Selskapet har 7 ansatte og omsatte for nærmere 10 millioner kroner i 2016.

0

– Jotel AS har en kompetanse og profil som passer GK Sikkerhet meget bra, sier administrerende direktør i GK Sikkerhet, Svein H. Dahle.

Dahle har god kjennskap til Jotel fra tidligere, og er trygg på at selskapet vil være en god tilvekst til GK-familien.

– Jeg har fra tidligere samarbeidet mye med Jotel, og eier Marius Johansen og hans dyktige kollegaer har bistått på en mengde sikkerhetsprosjekter på en svært tilfredsstillende måte.

GK Sikkerhet er fortsatt i oppstartsfasen med etablering høsten 2017. Dahle mener oppkjøpet er viktig i den fasen GK Sikkerhet er inne i nå.

– Jotel vil raskt kunne tilføre GK Sikkerhet nødvendig produksjonsbistand. Samtidig tar de med seg en prosjekt- og avtalereserve som vil generere viktig omsetning i tiden fremover. Det ligger også et svært lovende potensiale for kryssalg til Jotels eksisterende kunder fra øvrige avdelinger i GK, påpeker Dahle.

GK overtar selskapet fra 15.12.2017 med aksjeoverdragelse 31.12.2017. Jotel AS vil fortsette som et selvstendig selskap inntil videre med planer om fusjon på et senere tidspunkt. Jotels kunder kan forholde seg til sine kjente kontaktpunkter og avtaler som i dag.