Dagfinn Ringås, adm. direktør i Schneider Electric Norge

Starter året med “Let’s Connect” og inspirerende foredragsholdere

Over 300 fagfolk elektro-, IT- og byggebransjen har meldt seg på til Schneider Electrics samling 15. og 16. Januar, ”Let’s Connect”. Inspirerende foredragsholdere skal snakke om hva som skal til for å lykkes i fremtidens marked.

0

Over 300 fagfolk elektro-, IT- og byggebransjen har meldt seg på til Schneider Electrics samling 15. og 16. Januar, ”Let’s Connect”. Inspirerende foredragsholdere skal snakke om hva som skal til for å lykkes i fremtidens marked. Her er noen av de som skal i ilden under “Let`s Conenct”:

Morten Grongstad, konsernsjef i AF Gruppen om ”Innovasjon i byggbransjen” Morten Grongstad er konsernsjef i AF Gruppen. Han er utdannet siviløkonom fra Handelshøyskolen BI. Grongstad har tidligere vært adm. direktør i Fornebu Utvikling, og har bred ledererfaring innen eiendomsutvikling fra bl.a. Orkla Eiendom. AF Gruppen er et ledende entreprenør- og industrikonsern, som søker å skape verdier gjennom sikkert arbeidsmiljø, løsninger på samfunnets miljøutfordringer og etisk forretningsdrift. «Vi rydder fra fortiden og bygger for fremtiden» er AF Gruppens visjon.

Arthur Buchardt, AB Invest AS tenker høyt om: Tenke. Tro. Tørre. Tre. Tjene. Arthur Buchardt er forretningsmann, eiendomsutvikler og hotelleier. Han er utdannet diplomøkonom ved Handelshøyskolen BI. Mjøstårnet, som Buchardt har under oppføring i Brumunddal, blir verdens høyeste trehus, med en totalhøyde på over 80 meter. Prosjektet som setter tradisjonsrikt materiale i høyteknologisk kontekst skal gi et bygg på ca. 18.000 kvm og strekker seg over 18 etasjer.

– Dette er et svar på det «grønne skiftet» og et bevis på at tre er et materiale som kan utfordre tradisjonelle løsninger også i høyden, samt muliggjøre klimariktig bygging bare man tenker offensivt nok, sier byggherre Arthur Buchardt. Buchards keynote-honorar går uavkortet til Radiumhospitalets venner.

Michael Jacobs adm. direktør i Atea AS: Hvordan digitalisere i praksis Michael Jacobs er administrerende direktør i Atea Norge. Han har en bachelor grad innen Computer Information Systems fra California Lutheran University og har tidligere vært leder for Microsoft Norge. Atea er opptatt av å bygge Norge med IT, i samarbeid med sine kunder. Atea skaper en IT infrastruktur i verdensklasse, gjennom et heldekkende tilbud av produkter og tjenester i kjeden fra designutvikling og produktforsyning, til funksjon og vedlikehold. Atea konsernet finnes i syv land i Norden og Baltikum, har ca. 6 800 medarbeidere, er markedsleder i Norden og Baltikum og er den tredje største IT-infrastrukturleverandøren i Europa. Konsernet hadde en omsetning på drøye 31,2 mrd. NOK i 2016 og er notert på Oslo Børs

Leif Ottesen, Chief Specialist Consultant i STI Norway: Omstillingsvilje og omstillingsevne
Leif Ottesen er grunnlegger av Scandinavian Technology Institute og er ansatt som Chief Specialist Consultant. Hans hovedfelt er strategi, analyse, lederutvikling, salgsutvikling og motivasjon. Med sin dynamiske stil og faglige innsikt er Ottesen en mester i å skape entusiasme hos sine tilhørere. STI er Norges ledende trenings- og konsulentselskap innen ledelse-, salgs- og kundeserviceutvikling. «Å hjelpe virksomheter realisere sitt fulle potensiale – ved hjelp av eksisterende ressurser» er STIs misjon.

Geir Andersen, teknisk leder i Drammen Eiendom KF: Drammen – kommunen med de smarte byggene
Geir Andersen er teknisk leder i Drammen Eiendom, eiendomsforvalteren til Drammen Kommune. Drammen Eiendom har blitt tildelt en rekke priser for sine bærekraftige energi- og miljøløsninger. Andersen har ansvaret for at alle nye prosjekter har gode energiløsninger.

Dagfinn Ringås, adm. direktør i Schneider Electric Norge.Dagfinn Ringås er administrerende direktør for Schneider Electric Norge. Han har en MBA fra Sydney Business School og en bachelorgrad i amerikanske studier og statsvitenskap fra UiO. Ringås har tidligere vært direktør i Microsoft Norge og før dette landslagspiller og norsk mester i innebandy.

Innovation Hub Schneider Electric arrangerer også sin Innovation Hub. Her viser de fram sine produkter, systemer, demonstrasjoner og programvare. Her kan man lære hvordan EcoStruxure™: Innovation At Every Level hjelper foretak over hele verden til å takle utfordringene med den digitale økonomien. Du kan delta i interaktive, guidede eller selv-guidede omvisninger, og få ekspertene i tale, i følge invitasjonen.

De mange temaer den andre dagen
Dag 2 av arrangementet inneholder blant annet temaer rundt disse stikkordene: Smarte tavler, fremtidens motorstartløsninger, spredenett i fremtidens næringsbygg, hjertet i smarte bygg, hvorfor er det viktig med åpne kommunikasjonsprotokoller, energimåling, konfigurasjon av KNX, nyste teknologier innenfor sensorikk, hvordan påvirke drift og bruk av bygget, fjernprogrammering og fjernovervåkning.

Mer på Agenda Let’s Connect