Pilkingtons «GLASSFAKTA» er et praktisk hjelpemiddel.

Pilkingtons «GLASSFAKTA» om energisparing, solbeskyttelse, brannvern, støydemping m.m

0

Pilkingtons «GLASSFAKTA» er et praktisk hjelpemiddel hvor du finner alle viktige fakta du trenger for å velge eller beskrive riktig bygningsglass. Håndboken «GLASSFAKTA 2018» er nylig lansert som oppdatert utgave.

I håndboken kan man velge mellom et stort utvalg funksjonsglass innenfor følgende kategorier: og sikkerhet og sikring. Dessuten får man basisfakta om produkter innenfor områdene; dekorglass, glassystemer og spesialglass.

Den første utgaven av «GLASSFAKTA» ble utgitt i 2000, og målgruppen for håndboken var designere og arkitekter. Prosjektet ble igangsatt mot slutten av nittitallet og formålet var å gi brukeren fakta om glass og en mulighet til å selv vurdere og sammenligne produkter for raskt å kunne ta riktige valg.

Etter hvert er «GLASSFAKTA» blitt et nyttig hjelpemiddel for hele byggebransjen og som undervisningsmateriell på høgskoler og universiteter.

– Vi får regelmessige tilbakemelding på at Pilkingtons «GLASSFAKTA» er et nyttig oppslagsverk for våre kunder, arkitekter, entreprenører, konsulenter og til og med våre konkurrenter, sier teknisk rådgiver i Pilkington, Anett Karlsson.

Teknologi som kan tilpasses fasadeglass
med energieffekt og solcelleløsninger

Pilkington Sunplus BIPV, produsert av Solaria.