Erik Bertman er ny konserndirektør i Coromatic Group.

Coromatic sikrer seg digitaliseringskunnskap fra Microsoft ved ny konsernsjef

Fra å ha ledet digitaliseringsprosjekt hos Microsoft til å lede løsninger for virksomhetskritisk infrastruktur hos Coromatic Group AB, er Erik Bertman nå på plass som konsernsjef i selskapet som også omfatter Coromatic AS i Norge. Han overtar etter Juan Vallejo som har vært sentral i å bygge opp konsernet også for en fremtidig vekst.

0

– Siden det er av avgjørende betydning å få inn en VD (verkställande direktör) og konsernsjef som langsiktig kan være med på å bygge selskapet er vi veldig glad for at Erik har akseptert utfordringen med å utvikle Coromatic fremover. Eriks brede erfaring fra en mengde ulike lederroller kombinert med hans energi og engasjement for å utvikle og forbedre selskaper gjør han til en perfekt ny konsernsjef for Coromatic, kommenterer Kurt Håkansson, formann i Coromatics styre.

Erik Bertman har hatt et stort antall forskjellige verv i internasjonale selskaper, nå senest som COO chief operating officer i Microsoft Sverige hvor han blant annet ledet selskapets digitaliseringsprosjekt.

-Jeg er veldig glad og stolt over å få lede Coromatic fra og med januar. Coromatic har et solid renommé som førsteklasses leverandør av service og løsninger for virksomhetskritiske anlegg. Dette i kombinasjon med erfarne og engasjerte medarbeidere gir selskapet en veldig sterk base å bygge videre på. Sammen skal vi fortsette med å utvikle Coromatic for å møte fremtiden, sier Bertman.

Erik Bertman etterfølger Juan Vallejo som har ledet Coromatic det siste året og som nå går tilbake til sin tidligere rolle som styremedlem for selskapet.

-Coromatic har under Juan Vallejos ledelse lagt frem en ny tydelig strategi og en bedre tilpasset virksomhet. Juans engasjement og harde arbeid er satt stor pris på både av medarbeidere og av styret. Nå er Juan tilbake i styret og vi ser frem til å jobbe sammen med å støtte Erik Bertman og den øvrige ledelsen fremover, avslutter styrets leder Kurt Håkansson.