Målgruppen er IEE's medlemsbedrifter og medlemsbedrifter i Nelfo og EFO og beslutningstagere i eiendomsnæringen og rådgiverne. Foto: Pixabay.

Digitalisering, energiledelse, drift og trender

Energismarte Bygg Konferansen 2018

0

Digitalisering blir et sentralt tema under Energismarte Bygg Konferansen. Denne kommer til å se på trender og omgivelser, og hva digitalisering og nye teknologier betyr for byggebransjens verdikjede. Energiledelse og drift vil også være sentrale temaer, samt potensialet for å spare energi.

Hva er fremtidens definisjon av energismarte bygg, og hvilke muligheter og utfordringer som ligger der for byggeierne?

Det er IEE – interessegruppen for energieffektivisering, Nelfo og EFO som ønsker velkommen til Energismarte Bygg Konferansen i mars 2018 i Oslo.

Konferansen skal i følge arrangørene vekke deltakernes forståelse for det som skjer rundt digitaliseringen og treffer installatørene like mye som leverandørene.

Bransjen sitter med løsningene og under Energismarte Bygg Konferansen vil vi peke på muligheter. Deltakerne også vil få høre innlegg av folk utenfor bransjen og inspirasjonsinnlegg som kan tilføre nytenking.

Bransjeglidning er også et tema som kommer opp under konferansen. Arrangørene påpeker at tidligere bransjeskiller forsvinner. Blant annet er det mulig at it-bransjen og elektrobransjen smelter sammen.

Konferansen foregår på Vulkan Arena i Oslo 14.-15.mars 2018. Les mer og se program for konferansen. 

Målgruppen er IEE’s medlemsbedrifter og medlemsbedrifter i Nelfo og EFO. Aktører og beslutningstagere i eiendomsnæringen og rådgiverne.

Du kan lmelde deg på konferansen her.  

Roar Smelhus:
– Hvorfor er energieffektivisering vanskelig i praksis?