citykonferansen

Citykonferansen – Hvor smart kan Oslo bli?

Siste frist i dag for å bli med

0

I dag er siste sjanse for påmelding til Årskonferansen til Norsk Eiendom – også kalt Citykonferansen. Dette er en er en sentral og nasjonal nettverksarena som samler bransjens ledere og beslutningstakere til faglig påfyll. I år er det stort fokus på en smart hovedstad – Oslo.

For 31. året på rad inviterer Norsk Eiendom alle som brenner for by- og stedsutvikling, og som er engasjert i de gode bærekraftige løsningene for fremtiden.  De ønsker alle aktører innen bygg- og eiendomsbransje fra hele landet velkommen for å dele kunnskap og sammen arbeide for de smarte arbeidsmetodene.

Årets hovedtema er «Smart City» for Oslo. Under dette temaet vil et komme opp hva som ligger i begrepet og hva dette betyr det for fremtidens Oslo og bransjen.

Til fagkonferansen vil Norsk Eiendom samle de beste foredragsholdere innen sine felt, presentere spennende caser innen by – og eiendomsutvikling, samt oppfordre til relasjonsbygging på tvers av nettverk.

Blant de om skal presentere ulike innfallsvinkler årets hovedtema er Petter Eiken, konserndirektør i Bane NOR Eiendom som oppgir foredragstittel med  Smarte byer – nødvendige premisser for byutvikling

Byplanleggingens bidrag til Smart Oslo presenteres av Andreas Vaa Bermann, direktør for avdeling for områdeutvikling i Plan- og bygningsetaten i Oslo kommune.

SmartOslo – kobling mellom kommune og næringsliv skal Lene Lad Johansen ta for seg. Hun er prosjektleder SmartOslo ved Byrådsavdeling for næring og eierskap i Oslo kommune.

Citykonferansen

Det blir også debatt – Hvordan skal Oslo bli en smartere by?
Deltakere her er Andreas Vaa Bermann, direktør for avdeling for områdeutvikling i Plan- og bygningsetaten i Oslo kommune, Frode Hvattum, strategisjef i Ruter, Stina Birkeland, SmartCity ansvarlig i IT konsulentselskapet Sopra Steria, Petter Eiken, konserndirektør i Bane NOR Eiendom og Lene Lad Johansen, prosjektleder SmartOslo.

Etter fagprogrammet inviterers det til Citybanketten med god mat og drikke, musikalsk underholdning, samt utdeling av Cityprisen 2018 og Cityglød.

Konferansen foregår i morgen, torsdag 15. februar kl. 09.00-22.00, og det er fortsatt mulig å melde seg på i løpet av dagen ved å fylle ut dette skjemaet.

Får vondt i magen av nye hus uten smartenheter

Futurehome på Eliaden i 2016, og er på plass igjen i mai 2018.