Gir svar på standardisering for eiendomsstyring (FM)

Frokostmøte hos Standard Norge

0

Standard Norge og Norges Bygg- og Eiendomsforening (NBEF) inviterer til frokostmøte 21. mars. Her presenterer vi standardene du trenger for eiendomsforvaltning (FM).

Kjernen i god eiendomsforvaltning og verdiskapende drift er en god beskrivelse av behov og forventninger til det som leveres av tjenester. Dette er inngangsporten til frokostmøtet om eiendomsforvaltning. Du får presentert de viktigste standardene vi har på området og gode eksempler på hvordan du kan lykkes med bruk av dem. Enkle grep, kan gi gevinst i form av økt produktivitet og reduserte kostnader.

Den primære målgruppen for frokostmøtet er eiendomsforvaltere og tjenesteleverandører, men alle som har interesse av å vite litt mer om standarder fro eiendomsforvaltning er velkommen til å melde seg på

Dette skjer 21. mars 2018, kl. 08.30 til 10.30

Et foreløpig program viser at Merete Holmen Murvold, Standard Norge tar for seg det norske arbeidet innenfor FM med et overblikk over NS-EN 15221-serien og hva som skjer i ISO, og en foredragsholder vil snakke om bestill det du trenger og få det du forventer (avtaler, ISO 41012, og kvalitet, NS-EN 15221-3).

Benchmarking (NS-EN 15221-7 og et bedriftseksempel) vil Margrethe Foss, Multiconsult ta for seg, FM-ledelse (ISO 41001) – Den nye læreboka for FM, blir også et tema og til slutt vil Morten Løkke Bendiksen, A-hus snakke om A-hus FM – Den gode arenaen der det hele skjer.

Enkel frokost serveres fra kl. 0800 for de som kommer til Standard Norges lokaler.

Hvor: Frokostmøte sendes live via web, eller du kan delta fysisk i  Standard Norges lokaler i Mustads vei 1 på Lilleaker i Oslo (se vår reisebeskrivelse)

Forslag til ny standard for forvaltning,
drift, vedlikehold og utvikling