Terje Schults er ny BA Manager UPS i Coromatic.

– Fremover vil jeg bidra til å styrke vekst og utvikling av UPS

Terje Schults er ny BA Manager UPS i Coromatic

0

Terje Schults startet i den nyopprettede stillingen som BA Manager UPS i Coromatic i mars, og blir en sentral ressurs i den norske virksomheten. Schults har solid erfaring fra ledelse, salg og forretningsutvikling innen IT og telekom.

– Coromatic som selskap har solid nordisk forankring og medarbeidere med høy teknisk kompetanse. Fremover vil jeg bidra til å styrke den norske organisasjonen, med særlig ansvar innen vekst og utvikling av UPS (Uninterruptible Power Supply) som forretningsområde. Her er det stort potensial. Som arbeidsplass kjennetegnes Coromatic av dyktige og erfarne medarbeidere, og et godt sosialt miljø. Det er viktig, både for prestasjoner og trivsel, sier Schults.

Coromatic har hovedkontor på Rosenholm, hvor Schults får kontorplass, i tillegg til lokalkontorer i Gjerdrum, Bergen, Trondheim og lager i Oslo. Coromatic er kjent som

leverandør av løsninger for kritisk infrastruktur, og sørger for sikker strømforsyning og datakommunikasjon i selskaper over hele Norden. Coromatic har ca 500 ansatte, og eies av EQT og medarbeidere i virksomheten.

Coromatic sikrer seg digitaliseringskunnskap
fra Microsoft ved ny konsernsjef

Erik Bertman er ny konserndirektør i Coromatic Group.