Panasonic oppdaterer sin Aquarea Smart Cloud-plattform.

Panasonic med ny progrmvare som kan fjernstyre service og vedlikehold

Luft-vann varmepumper

0

Panasonic oppdaterer sin Aquarea Smart Cloud-plattform og gir varme- og kjølespesialister mulighet til å gjennomføre service og vedlikehold uten å være i nærheten av installasjonen.

Panasonic oppdaterer sin skybaserte plattform Aquarea Smart Cloud. Aquarea er luft-vann systemene til Panasonic, og den oppdaterte plattformen gjør at varme- og kjølespesialister kan utføre eksternt vedlikehold og finjustere innstillinger uten å være i nærheten av enhetene. I databasen til den skybaserte serviceløsningen ligger også alt av teknisk informasjon og feilkoder lagret, slik at problemer kan identifiseres allerede før besøket hos kunden. På den måten kan installatøren fullføre oppdrag ute hos kunde raskt og enkelt slik at man sparer både tid og penger.

Sømløst vedlikehold
En installert feilmeldingsfunksjon gjør i tillegg at eventuelle problemer med systemet kan løses allerede før kunden legger merke til det. Dersom det oppstår et problem sender systemet umiddelbart en feilmelding til servicefirmaet. Dermed kan installatøren reagere raskt og gi kunden en god serviceopplevelse.

En annen fordel for servicepersonell er muligheten til å kontrollere enhetens avanserte innstillinger via fjernsystemet. Hvis en kunde for eksempel ikke er fornøyd med temperaturen eller ønsker å optimalisere energiforbruket sitt, kan installatøren justere varmeinnstillingene eksternt og med det slippe å komme på besøk.

Aquarea Smart Cloud-systemet er enkelt å bruke og krever ingen spesifikk programvare. Så snart brukeren logger på via nettleseren eller appen er systemet klart til bruk. Allerede installerte systemer kobles automatisk til skyen og oppdaterer parameterne i sanntid.

De nye  tjenestene til Panasonic Aquarea Service Cloud (CZ-TAW1) lanseres nå april 2018.

Panasonic har oppdatert H-generasjonen
av Aquarea Mono-Bloc