- Vi har gått inn i det nye året med rekordstor ordrereserve, sier Leif Stensrud, avdelingssjef for Assemblins prosjektavdelinger i Buskerud og Vestfold.

Assemblin inn i nye lokaler i Drammen

Etter flere år med hovedkontor i Lier, har Assemblin flyttet både det norske hovedkontoret og de lokale avdelingene i Buskerud inn i nye lokaler på Strømsø i Drammen kommune.

0

Etter flere år med hovedkontor i Lier, har Assemblin flyttet både det norske hovedkontoret og de lokale avdelingene i Buskerud inn i nye lokaler på Strømsø i Drammen kommune.

– De siste årene har både prosjekt- og serviceavdelingene våre i Buskerud og Vestfold hatt en svært positiv utvikling og rekruttert mye folk. Da lokalene våre i Lier begynte å bli for små, var det naturlig for oss å sikte oss inn mot Drammen igjen, sier administrerende direktør Torkil Skancke Hansen.

– Den sentrale beliggenheten ved E18 gir kort reisetid og lett adkomst til både Kongsberg, Oslo og Sandefjord. Vi har mye aktivitet i dette området og har også et avdelingskontor i Sandefjord, sier han.

Sykehuset i Tønsberg

Innflyttingen i nye lokaler skjedde rett over nyttår, og utsiktene for både Assemblin som selskap og de lokale avdelingene på vestsiden av Oslofjorden ser lysere ut enn på lenge.

– Tilgangen på jobber har vært usedvanlig god, og vi har gått inn i det nye året med rekordstor ordrereserve. Det største lokale oppdraget i tida framover er uten tvil kontrakten om det nye sykehuset i Tønsberg, men vi har også andre gode, lokale oppdrag som det nye jernbanehotellet i Drammen, Fjell skole, leilighetsprosjektet Anker hage og rammeavtalen om service og vedlikehold av rørinstallasjonene ved Vestre Viken helseforetak, sier Leif Stensrud, avdelingssjef for Assemblins prosjektavdelinger i Buskerud og Vestfold.

En milliard

På landsplan ligger Assemblin an til en volumøkning på godt over 100 millioner kroner i 2018.

– Det betyr at omsetningen nærmer seg en milliard. Resultatmessig er vi på god vei mot målsettingen om å stabilisere oss på 8 prosent. Det er et av de bedre resultatene i bransjen i Norge, sier Torkil Skancke Hansen.

Assemblin er en komplett installasjons- og servicepartner med virksomhet i Norge, Sverige og Finland. Vi utformer, installerer og vedlikeholder tekniske løsninger for varme, sanitær, elektrisitet, automasjon og ventilasjon i kontorer, arenaer, kjøpesentre, boliger og industrianlegg. Vår styrke er at vi kombinerer det lokale selskapets personlige tilstedeværelse med det flerfaglige konsernets styrke. Vi omsetter for 8,2 milliarder kroner og har 5.700 medarbeidere på 100 steder i Norden.

– Veksten gjør det naturlig å sikte oss inn mot Drammen igjen, sier administrerende direktør Torkil Skancke Hansen.
Assemblins nye lokaler på Strømsø i Drammen.

Assemblin med mange nye ansettelser
og høy ordrereserve