Administrerende direktør Torkil Skancke Hansen i Assemblin AS.

Assemblin lanserer lederutdannelse i samarbeid med handelshøgskolen i Stockholm

Kompetanseutvikling er et viktig satsingsområde for Assemblin. Nå lanserer selskapet en konsernfelles lederutdannelse i samarbeid med handelshøgskolen i Stockholm. Det første kullet starter opp allerede i mai.

0

– Det er viktig for oss at vi har et godt utviklet program for kompetanseutvikling og videreutdannelse, sier administrerende direktør Torkil Skancke Hansen i Assemblin AS.

Kompetanseutvikling er et viktig satsingsområde for Assemblin. Nå lanserer selskapet en konsernfelles lederutdannelse i samarbeid med handelshøgskolen i Stockholm. Det første kullet starter opp allerede i mai.

Å tiltrekke seg, videreutvikle og beholde bransjens beste medarbeidere er et forretningskritisk spørsmål for Assemblin. Assemblin jobber på flere områder for å være en attraktiv og interessant arbeidsgiver. Først og fremst gjennom å tilby interessesante arbeidsoppgaver, spennende prosjekter og et stimulerende og godt arbeidsmiljø, men også ved å tilby kompetanseutvikling og interne karrieremuligheter.

Supplement

– Det skal alltid finnes gode muligheter for kompetente, engasjerte og ansvarsfulle medarbeidere til å utvikle seg og vokse innenfor Assemblin. Det er derfor viktig for oss at vi har et godt utviklet program for kompetanseutvikling og videreutdannelse, sier administrerende direktør Torkil Skancke Hansen i Assemblin AS.

– Med den nye lederopplæringen tar vi et viktig skritt videre. Dette er et tilbud som supplerer og kompletterer det opplæringsprogrammet vi allerede har etablert i bedriften, sier han.

Håndplukket

Assemblin Talent Program (ATP) er utviklet i samarbeid med Stockholms Handelshögskola. Undervisningen vil foregå på svensk, og deltagerne vil bli håndplukket av konsernledelsen i Assemblin. Det første kullet består av 21 deltakere. Opplæringen er tenkt gjennomført på jevnlig basis.

– Programmet er utviklet i felleskap mellom våre HR-avdelinger. Det har blitt en meget bra, og jeg våger påstanden at det er det beste utviklingsprogrammet for ledere som finnes på markedet i dag. Vi har stor tro på at dette ikke bare skal utvikle den enkelte deltaker, men også Assemblin som selskap, sier Torkil Skancke Hansen.

Motivere til samarbeid

Målet med tilbudet er å styrke deltakernes strategiske evner, utvikle det personlige lederskapet og gi lederne et godt verktøy for lede endringsprosesser. At tilbudet er felles for hele konsernet øker også mulighetene til å jobbe med felles, flerfaglige løsninger og bedre samarbeidet mellom de ulike selskapene og forretningsområdene innenfor konsernet.

Assemblin er en komplett installasjons- og servicepartner med virksomhet i Norge, Sverige og Finland. Vi utformer, installerer og vedlikeholder tekniske løsninger for varme, sanitær, elektrisitet, automasjon og ventilasjon i kontorer, arenaer, kjøpesentre, boliger og industrianlegg. Vår styrke er at vi kombinerer det lokale selskapets personlige tilstedeværelse med det flerfaglige konsernets styrke. Vi omsetter for 8,2 milliarder kroner og har 5.700 medarbeidere på 100 steder i Norden.

Mats Johansson ny konsernsjef i Assemblin

Mats Johansson tilltrer som ny konsernsjef i Assemblin i mai 2018.