ITB Brukerforum hos Caverion i Bergen høsten 2015. Innfelt Swecobygget på Fantoft. Foto: Integra og Sweco.

ITB Brukerforum i Bergen med vertskap Bergen kommune

0

Grønn Byggallianse og Integra, Foreningen for tekniske systemintegratorer inviterer til nytt frokostmøte ITB Brukerforum i Bergen 6. juni.

I invitasjonen skriver ITB Brukerforum at de ønsker igjen å samle viktige aktører i Bergen innenfor eiendomsutvikling og drift, private så vel som offentlige aktører, deres rådgivere, prosjektledere og leverandører av tekniske løsninger

ITB Brukerforum – er møteplassen hvor deltagerne deler kunnskap og kompetanse – møteplassen hvor metoder og virkemidler for hvordan oppnå ”Mer funksjonalitet per krone” står i fokus – en uformell møteplass hvor hindringer og barrierer belyses og ryddes av veien – hvor gode metoder og suksesser formidles. På møtet vil du bli servert frokost – faglige innslag om ITB og erfaringer fra byggeprosjekter og engasjerte diskusjoner.

Agendaen denne gangen er først frokost. Deretter velkommen ved Grønn Byggallianse og Integra.

Kort info av og om vertskapet, så erfaring fra Møhlenpris oppveksttun, Bergen v/ Etat for utbygging.

Prosessledelse vs. prosjektledelse v/ Monica Hannestad, Design Region Bergen og deretter aktiv drift “de neste 40 år”, hva en ny norsk standard NS 6460, Drift av tekniske bygningsinstallasjoner vil omhandle ved Arne Eggen.

Åpen diskusjon om hva vi må unngå å gjøre – hva vi bør gjøre mer av for å oppnå Riktig med en gang resultat.

Møtested er Grand Hotell Terminus, Zander Kaaes gt. 6, 5015 Bergen. Brukerforumet avrundes kl. 11.00.

Deltagelse på ITB Brukerforum er gratis. Kontaktperson: Terje Reinan, M: 932 40 496.  Link til påmelding