Ansatte hos Instell, og selskapet har to sertifiserte kurslærere som underviser i KNX.

Siste sjanse å lære KNX-programmering før sommerferien

KNX BasiC Course

0

Instell AS er igjen på hugget med KNX BasicC Course, et sertifiseringskurs som går over fem dager. Siste sjanse før sommerferien i år er fra 11. til 15. juni. Formålet med kurset er at deltakerne skal lære å beherske ETS 5 tilstrekkelig til å kunne utføre KNX-programmering.

-KNX blir oftere og oftere beskrevet i prosjekter, så dette er nyttig kunnskap for dem som ønsker seg et steg videre, sier Atle Næss hos Instell.

Instell er godkjent KNX-senter og har to godkjente KNX-lærere. I 2017 ble det kjørt fem fullbookede sertifiserings KNX-kurs, og det første i år gikk allerede i januar.

-Kursene er grundige og går fra mandag til fredag, med online eksamen. Målgruppen er hovedsakelig installatører, montører, saksbehandlere og konsulenter som skal programmere og prosjektere KNX-anlegg, sier Næss.

Kuset blir holdt i Instells sertifiserte kurslokaler i Nydalen i Oslo. Kurset vil være en kombinasjon av teori og praktisk, med undervisning og oppgaver.

Kurset avsluttes med en teoretisk og en praktisk eksamen, begge er på 90 minutter.

Les mer om kommende kurs fra mandag 11. juni til fredag 15. juni 2018.

Instell vant sin klasse under «KNX Top Event»

All grunn til å juble da Instell fikk KNX-pris i Frankfurt under Light & Building. Til venstre Jo Jessen, og ytterst til høyre Atle Næss. Foto: KNX Association