Undervisning i lysteknikk. Alle foto: fagskolen Oslo Akershus

Fagskolen Oslo Akershus med BIM Show også i år

BIM-tekniker-linja på Fagskolen Oslo Akershus inviterer utvalgte firmaer/institusjoner blant entreprenører, rådgivere, konsulenter, arkitekter og utdanningsinstitusjoner til BIM Show Off 2018. Her kan man rekruttere dyktige BIM-teknikere.

0

Fagskolen Oslo Akershus mener at det er viktig at bransjefolk avsetter noen timer den 15. juni hvis man er på jakt etter unge mennesker som kan BIM. Fagskolen arrangerer den dagen BIM-show og studentene får sjansen til å vise sine nye kunnskaper til potensielle arbeidsgivere.

BIM-tekniker-linja på Fagskolen Oslo Akershus inviterer utvalgte firmaer/institusjoner blant entreprenører, rådgivere, konsulenter, arkitekter og utdanningsinstitusjoner til BIM Show Off 2018.

Til sammen er det invitert ca 200 folk fra de mange faggrupper i byggebransjen. Skolen regner med at minst et halvt hundre mennesker vil komme, til et arrangement som går av stabelen for syvende gang i år. Det er nødvendig å melde seg på for at skolen skal ha oversikt over hvor mange som kommer.

BIM-studentene har korte, visuelle framføringer av spesielt aktuelle og spennende arbeider de har gjort i løpet av året. Mange firmaer rekrutterer nyutdannede studenter i løpet av BIM Show Off.

Kontakt teamleder for BIM-tekniker ved Fagskolen Oslo Akershus Ingolf Sundfør
BIM SHOW OFF: Torsdag 15. juni kl 8-13 med lunsj.

Sted: Fagskolen Oslo Akershus, Kabelgata 10, 4.etasje, Økern.

Bindende påmelding snarest (pga bestilling av lunsj) goo.gl/jUruS4