Torbjørn Sørensen utenfor Schneider Electric Norge sitt hovedkontor på Ryen i Oslo.

Schneider Electric med ny produktsjef for byggautomasjon

Torbjørn Sørensen:

0

Som en del av selskapets offensive satsing på byggautomasjon har Schneider Electric nå ansatt Torbjørn Sørensen i rollen som produktsjef. Han har ansvaret for alle produktene som tilhører selskapets løsning for byggautomasjon, EcoStruxure Building Operation.

Torbjørn Sørensen vil bidra med å utvikle kompetansen til Schneider Electrics partnere innen byggautomasjon, og bistå i valg av utstyr og løsninger. – Det er spennende å få være med på å utvikle våre partneraktiviteter, forteller Sørensen. – Jeg ser også frem til å bli en del av et solid fagmiljø innen byggautomasjon, og et miljø som er i sterk vekst, fortsetter han.

Solid erfaring fra bransjen
Torbjørn er utdannet automasjonsingeniør fra Høgskolen i Oslo. Han har 10 års erfaring med industriell automasjon, hvorav de siste 5 årene med salg som produktsjef og løsningsarkitekt.

– Vår byggautomasjonsavdeling opplever for tiden stor etterspørsel, og vi ser frem til å komme enda bredere ut i markedet gjennom nye partnere, sier Hege Evensen, Sales Manager BMS. – Her vil Torbjørn spille en nøkkelrolle, og vi er glade for å ha fått han med på laget, avslutter hun.

Schneider Electric, Telenor og Nelfo
med felles IoT-fremstøt

Marketing Communication Manager Ingunn Kristiansen i Schneider Electric Norge.