Ny logo som viser at den nye organisasjonen skal jobbe med både bygg, anlegg og områder. Ny logo vil være synlig på alle våre sosiale plattformer fra 29. juni 2018.

Ny logo, ny organisasjon, to navn, nye lokaler og kick off

Byggalliansen og NGBC

0

Grønn Byggallianse og Norwegian Green Building Council slår seg sammen til én organisasjon fra 1. juli. Dette ble vedtatt enstemmig av begge årsmøter 3. april i år, og vi er sikker på at vi nå blir en sterk grønn hub for hele byggsektoren, forteller daglig leder, Katharina Bramslev.

Vi har brukt interimsperioden siden 3. april til å riste organisasjonene sammen og meisle ut en ny kurs. Vi har også besluttet å beholde begge navnene, som har rukket å bli sterke merkevarer. Vi vil hete Grønn Byggallianse i Norge og Norwegian Green Council på engelsk. Det siste er også naturlig da vi er en del av World Green Building Council-familien, sier Bramslev som fortsetter:

-Vi har fått ny logo, som gjennom sine symboler viser at den nye organisasjonen skal jobbe med både bygg, anlegg og områder. Ny logo vil være synlig på alle våre sosiale plattformer i løpet av dagen i dag.

Flytter til Greenhouse Oslo
Fra og med 1. juli er adressen til Grønn Byggallianse Schweigaardsgate 34C på Grønland i Oslo. De nye kontorene ligger i 3. etasje i Greenhouse Oslo, tidligere Landbrukets hus.

– Landbrukskvartalet er et spennende utviklingsområde med høye bærekraftambisjoner og vi gleder oss til å sitte midt i – og være en del av denne utviklingen, forteller Bramslev. Her får vi også fine konferanselokaler slik at de aller fleste kurs, seminarer og frokostmøter vil bli holdt der, sier hun.

Arendalsuka og kick off
Grønn Byggallianse inviterer til kick-off for ny organisasjon 24. august kl. 08:30 i nye lokaler. Her vil de fortelle mer om  strategi,  aktiviteter og hva de vil tilby medlemmene. De skal også være godt synlig under Arendalsuka der de arrangerer en grønn byggdebatt tirsdag 14. august. Mer informasjon om arrangementet finnes her: arendalsuka.no

Grønn Byggallianse er et miljønettverk bestående av de største eiendomsaktørene i Norge med en bygningsmasse på over 36 millioner kvadratmeter. Hensikten med nettverket er å være en arena for aktive utbyggere som vil utvikle seg på miljøområdet og derved bli mer miljøeffektive.

Norsk Eiendom og Grønn Byggallianse
med innspill til ny energimerkeordning

Energiklasse A: Forsvarets logistikkorganisasjons administrasjonsbygg, Visund, på Haakonsvern er i følge Norsk Eiendom og Grønn Byggallianse et godt eksempel på energisparig. Foto Hundven-Clements Photography